Εκατοντάδες Λαρνακείς παρευρέθηκαν την Παρασκευή 8/12 στην Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση του Υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Χρίστου Χρίστου.

Η ημέρα ξεκίνησε με περιοδεία του Προέδρου του ΕΛΑΜ και του επιτελείου του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Εκεί συζήτησε με το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό για τα μεγάλα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσηλευτήρια ενώ ευχήθηκε και στους ασθενείς κουράγιο και δύναμη.

Ακολούθως, έγινε επίσκεψη στο Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας όπου ο κ. Χρίστου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με τους εργάτες και τους υπαλλήλους.

Παράλληλα, η παρουσία του κ. Χρίστου συγκέντρωσε αυθόρμητα αρκετούς οδηγούς ταξί οι οποίοι του εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για τους χειρισμούς της κυβέρνησης που τους ρίχνουν στην ανεργία.

Τέλος, το βράδυ εκατοντάδες Λαρνακείς έδωσαν το παρών τους στην συγκέντρωση που διοργανώθηκε. Η εκδήλωση, την οποία παρουσίαζε η συναγωνίστρια Μαρία Ιεροδιακόνου, ξεκίνησε με την ομιλία του Δημοτικού Συμβούλου Λάρνακας, Σωτήρης Ιωάννου, ο οποίος αναφέρθηκε στα έργα του Κινήματός μας στην πόλη και την επαρχία της Λάρνακας.

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στο πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο του ΕΛΑΜ αναδεικνύοντας τη διαφορά μας από τα υπόλοιπα κόμματα.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας ανέβηκε εν μέσω αποθέωσης στο βήμα. Αφού ανέλυσε κάποιες από τις θέσεις του ΕΛΑΜ, οι οποίες κατατέθηκαν και ως προτάσεις νόμου στο Κοινοβούλιο, απάντησε στους διάφορους συκοφάντες μας.

Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο και τους Λαρνακείς να δίνουν το μήνυμα πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην μεγάλη μάχη που δίνει το Κίνημά μας για τη σωτηρία της Πατρίδας μας.