Απαράδεκτες αλλά αναμενόμενες, ήταν οι δηλώσεις του Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν, ο οποίος μάλιστα προ ημερών είχε δηλώσει ότι θεωρεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τρομοκρατική οργάνωση και ότι θλίβεται που είναι μέσα στην Βουλή.

Αυτός λοιπόν που τονίζει ότι δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο συζήτησης η Μόρφου, θεωρεί το Κίνημα μας είναι το μεγαλύτερο του πρόβλημα, χαρίζοντας μας τον μεγαλύτερο τίτλο τιμής.

Οι νέες προκλητικές δηλώσεις όμως, δείχνουν την ωμή και πικρή πραγματικότητα, σε όσους εθελοτυφλούν πιστεύοντας ότι θα εξημερώσουν το αδηφάγο θηρίο, που όσο τρώει τόσο περισσότερο του έρχεται η όρεξη.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ευελπιστούμε οι νέες δηλώσεις να αντηχήσουν σαν σειρήνες επιτέλους στα αυτιά της Κυβέρνησης και όσων πιστεύουν ότι συνεχίζοντας την πολιτική της υποχώρησης και του συμβιβασμού, θα έχουμε θετικά αποτελέσματα στο Κυπριακό.

Ας αποτελέσουν εφαλτήριο αλλαγής πολιτικής και στρατηγικής στο μείζον Εθνικό μας πρόβλημα, αφού τυχών συνέχιση των συνομιλιών στην ίδια βάση, αποδεικνύει η Κυβέρνηση ότι αποδέχεται την διαγραφή της Μόρφου, απεμπολώντας ακόμα μια φορά από τα Εθνικά μας δίκαια.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)