Σε μια αποτρόπαια πράξη προέβησαν οι Τούρκοι αδερφοί των πολιτικάντηδων μας, σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Ανάρτησαν πανό το οποίο παρουσιάζει την Κύπρο ως ένα κομμάτι της Τουρκίας, δηλαδή πλήρως τουρκοποιημένη.

Εντύπωση δεν μας προκαλεί το γεγονός ότι κανένας πολιτικάντης δεν έσπευσε να σχολιάσει και να καταδικάσει το γεγονός. Δεν θίχτηκε κανείς. Τι να περιμένουμε όμως από αυτούς που επιλέγουν ως λύση του Κυπριακού την μειοδοτική ομοσπονδία, που με την πάροδο του χρόνου μετατρέπει την Κύπρο υποχείριο της Τουρκίας, ανοίγοντας τις πόρτες για οριστική τουρκοποίηση του νησιού.

Οι αποτρόπαιες πράξεις των αιώνιων εχθρών του Ελληνικού Έθνους μαρτυρούν το τι σκοπεύουν. Το πανό ξυπνά μνήμες και μας θυμίζει τις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας: Κωνσταντινούπολη 1453, Αμμόχωστος 1570, Σμύρνη 1922, Κερύνεια 1974…

Είναι καιρός σύσσωμος ο λαός να αφυπνιστεί. Φτάνει πλεον στα φθηνά παραμύθια περί Ελληνοτουρκικής “φιλίας”. Ο Τούρκος θα παραμείνει αιώνιος εχθρός του Ελληνισμού και θα εποφθαλμιά τα Ελληνικά εδάφη.