“Αντιπροσωπείες” των τουρκο”κυπρίων” σουλατσάρουν απ’ άκρη σ’ άκρη σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στο Λονδίνο, σε διεθνές συνέδριο, θα παρευρεθεί ο “πρόεδρος” της «τουρκο”κυπριακής” ομοσπονδίας ποδοσφαίρου» έπειτα από επίσημη πρόσκληση που έλαβε από τον διευθυντή της FIFA και μέλος της οργανωτικής επιτροπής, και επίσης τουρκο”κύπριο”, Μετέ Φεριντούν.

Με τον Χασάν Σέρτογλου να βρίσκεται ανάμεσα σε Άλεξ Φέργκιουσον, Λούις Φίγκο και Ζοζέ Μουρίνιο, συζητώντας για τα προβλήματα και τις προοπτικές της οικονομίας της βιομηχανίας του ποδοσφαίρου στη νέα εποχή, θα διεξαχθεί η συνάντηση που υποστηρίζεται από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο λόγος που προσκλήθηκε ο Χ. Σέρτογλου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μ. Φεριντούν, είναι λόγω των γενναίων μέτρων που έχει λάβει για το άνοιγμα του τουρκο”κυπριακού” ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Ανάμεσα σε αυτό το άνοιγμα να υπενθυμίσουμε ότι βρίσκεται και η συμφωνία που έχει υπογραφεί στη Ζυρίχη στις 05 Νοεμβρίου 2013, και επιτρέπει στην «τουρκο”κυπριακή” ομοσπονδία ποδοσφαίρου» να ενταχθεί στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ).

Βασική αρχή, η οποία τονίζεται ξεκάθαρα στη διευθέτηση που έχει υπογραφεί, είναι πως η ΚΟΠ, ως μέλος της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ, είναι η Υπεύθυνη Αρχή για την οργάνωση, τη διαχείριση και τον έλεγχο του ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Προστίθεται επίσης πως η ΚΟΠ, είναι το Όργανο στην Κύπρο, το οποίο είναι υπεύθυνο για διεθνείς ποδοσφαιρικές δραστηριότητες.

Είναι οφθαλμοφανές πως κάτι έχει παρεκκλίνει, για ακόμα μία φορά, από την “ομαλή” πορεία της διευθέτησης της συμφωνίας με τους αδελφούς τουρκο”κύπριους” απ’ ότι αρχικά θελήσατε να μας τα παρουσιάσατε.

Για όλο αυτό φέρουν ακεραία ευθύνη ο Κουτσοκούμνης, όλοι οι εγκάθετοι του και οι αντιπρόσωποι των ομάδων που δεν ψήφισαν ΟΧΙ. Έχουν καταφέρει να αναβαθμίσουν το ψευδοκράτος και με την μειοδοτική τους στάση προωθούν την αναγνώριση του. Οι αντεθνικές κινήσεις σας μένουν στην ιστορία και ο λαός θα σας κρίνει. ΑΙΣΧΟΣ