Μέσα σε δύο μέρες είχαμε δύο απόπειρες δολοφονίας, που προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο της καθημερινής εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας, όπου ομάδες αλλοδαπών μετά από άγριες συμπλοκές μεταξύ τους, εν τέλει μαχαιρώθηκαν.

Επιπλέον, πριν λίγες ώρες έφτασε στην Κύπρο νέα ομάδα παρανόμων μεταναστών στην περιοχή Τηλλυρίας, με σκάφος από τα τουρκικά παράλια.

Η κατάσταση δεν μοιάζει να είναι εκτός ελέγχου, αλλά έχει πραγματικά ξεφύγει, χωρίς να υπάρχει πραγματική θέληση για καταστολή και αποτροπή.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέτει δημόσια το ερώτημα πόσοι λαθρομετανάστες έχουν απελαθεί από την χώρα μας; Ταυτόχρονα, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καλώντας την Κυβέρνηση άμεσα να εξετάσει το πακέτο των προτάσεων για εφαρμογή ολοκληρωμένης μεταναστευτικής πολιτικής που έχουμε καταθέσει στο Προεδρικό.

Υπενθυμίζουμε, ότι την ίδια ώρα εκκρεμεί στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή Πρόταση Νόμου της Παράταξής μας, σύμφωνα με την οποία όσοι αλλοδαποί εμπλέκονται σε εγκληματικές υποθέσεις να απελαύνονται άμεσα από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δηλώσεις ΜΜΕ: Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου