Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, σε αριθμούς ρεκόρ έχει φτάσει ο αριθμός των ατόμων που βρίσκεται σε καραντίνα στο Πουρνάρα, αφού οι ροές λαθρομετανάστων που αιτούνται άσυλο έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τον τελευταίο καιρό, παρά τον κορωνοϊό.

Από την άλλη, έξω από τα Κέντρα Φιλοξενίας, αλλοδαποί στοιβάζονται σε καταστήματα στα κέντρα των πόλεων, χωρίς να τηρούνται έστω τα στοιχειώδη υγειονομικά μέτρα και χωρίς κανένα έλεγχο ούτε από την αστυνομία, ούτε από τις δημοτικές αρχές.

Όλα τα πιο πάνω επιβεβαιώνουν για πολλοστή το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) που με έμφαση τονίζει την αναγκαιότητα εφαρμογής αποτρεπτικής μεταναστευτικής πολιτικής, αφού η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Καλούμε την Κυβέρνηση, να αφήσει στην άκρη τις κούφιες διακηρύξεις και να περάσει από τα λόγια στις πράξεις, εξετάζοντας και υλοποιώντας το πακέτο των προτάσεων που έχουμε καταθέσει στο Προεδρικό.

Η ανοχή της Κυβέρνησης και των υπολοίπων κομμάτων, μας μετατρέπουν με μαθηματική ακρίβεια, ξένους στην ίδια μας την πατρίδα.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)