Το τρομοκρατικό χτύπημα των Τζιχαντιστών στο Παρίσι αλλά και τα γεγονότα που ακολούθησαν στην πόλη Βερβιέ του Βελγίου, καταδεικνύουν με τον πιο εμφανέστατο τρόπο το κίνδυνο που παραμονεύει. Φαίνεται ξεκάθαρα πως οι Τζιχαντιστές έχουν βάλει στόχο ολόκληρη την Ευρώπη.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τόνιζε από την πρώτη μέρα ίδρυσης του, ότι πρέπει να παρθούν μέτρα κατά της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης. Δυστυχώς η ατολμία, η ανευθυνότητα και κυρίως τα ευκαιριακά συμφέροντα, επέτρεψαν την Κύπρο να καταντήσει ξέφραγο αμπέλι.

Απαιτούμε όπως παρθούν άμεσα μέτρα κατά της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης, πόσο μάλλον τώρα που οι Τζιχαντιστές απειλούν ευθέως όλα τα Ευρωπαϊκά Κράτη. Ας μην περιμένουμε πρώτα να θρηνήσουμε θύματα και ακολούθως να κλάψουμε επί των ερειπίων. Οι ευθύνες που βαραίνουν τους κρατούντες είναι μεγάλες και θα πρέπει να προβούν άμεσα στα απαραίτητα μέτρα.

Απαιτούμε δε να κλείσουν άμεσα και τα οδοφράγματα την ντροπής, που μόνο κακό έχουν προκαλέσει στον τόπο μας. Ας προβληματίσει κάποιους η επιβεβαίωση του προϊστάμενου της ΚΥΠ, Αντρέα Πενταρά, για την δράση Τζιχαντιστών στο νησί, που εφοδιάζουν το Ισλαμικό Κράτος μέσω κατεχομένων. Όπως διαπιστώθηκε άλλωστε μετά από σχετική έρευνα ότι σημαντικός αριθμός διπλοκάμπινων, πέρασαν μέσω κατεχομένων στην Τουρκία και από εκεί στην κατοχή του Ισλαμικού Κράτους.

Ελπίζουμε να μην μας επιβεβαιώσουν για άλλη μια φορά με την ατολμία και ανευθυνότητα τους, που αποδεικνύει περίτρανα ότι η μοναδική επιλογή για να ορθοποδήσει το κράτος μας είναι μέσω μίας Εθνικής Κυβέρνησης, που θα καθοδηγείται από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Θέλουμε πράξεις και όχι άλλα «θα» …

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)