Ο εφιάλτης της τρομοκρατίας ξύπνησε ξανά στην Ευρώπη.

Νέα φρικτή τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε σήμερα στην Νίκαια της Γαλλίας και πιο συγκεκριμένα μέσα στην εκκλησία της Νοτρ Νταμ, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να βρουν φρικτό θάνατο – δύο άνδρες και μία γυναίκα, που αποκεφαλίστηκε- και να υπάρξουν πολλοί τραυματίες.

Να θυμίσουμε ότι η επίθεση αυτή έρχεται δυο εβδομάδες μετά τον αποκεφαλισμό του καθηγητή Σαμιουέλ Πατί στο Παρίσι.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφράζει για ακόμα μια φορά την θλίψη του, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή του προς την Γαλλία και τον γαλλικό λαό.

Την ίδια ώρα, δράττοντας την ευκαιρία από τα επεισόδια που σημειώθηκαν από ομάδες μουσουλμάνων έξω από την Γαλλική Πρεσβεία στην Λευκωσία, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

ΟΧΙ μόνο η Κυπριακή Δημοκρατία, ΑΛΛΑ και ολόκληρη η Ευρώπη επιβάλλεται να λάβει άμεσα μέτρα. Τόσο κατά της παράνομης μετανάστευσης, όσο και κατά του υποκινητή των ισλαμιστών, την Τουρκία του Ερντογάν, η οποία αφού γέμισε τις ευρωπαϊκές χώρες με λαθρομετανάστες, τώρα τους εργαλειοποιεί μετατρέποντας τους σε πέμπτη φάλαγγα.

Είναι καιρός να εφαρμοστεί αυστηρή μεταναστευτική πολιτική και την ίδια ώρα να επιβληθούν αυστηρές και ουσιαστικές κυρώσεις στην Τουρκία. Έφτασε η ώρα η Ευρώπη να αντιδράσει.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δηλώσεις ΜΜΕ: Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου