Μια Ευρώπη των Λαών και των Πατρίδων απαίτησαν χιλιάδες Γερμανών πολιτών στη Λειψία, προκαλώντας σοκ τόσο στην λαθρολάγνα Αριστερά όσο και στην Μέρκελ, η οποία βλέπει την δημοτικότητά της να κατρακυλά.

Οι μαζικές επιθέσεις (ακόμη και βιασμοί) λαθρομεταναστών σε Γερμανίδες και οι καταγγελίες εκατοντάδων εξ αυτών στην αστυνομία, έχουν προκαλέσει την δίκαιη οργή της γερμανικής κοινωνίας η οποία στρέφεται πλέον όχι μόνο κατά της παρουσίας εκατομμυρίων ισλαμιστών στη χώρα τους αλλά κυρίως κατά του πολιτικού κατεστημένου το οποίο ενθαρρύνει την αθρόα είσοδο αυτών στη Γερμανία.

Μετά την μεγάλη συγκέντρωση στην Κολονία, ως απάντηση στην εκστρατεία φόβου από λαθρομετανάστες, γερμανικό Κράτος και αριστεριστές, χιλιάδες Γερμανών διαδήλωσαν στη Λειψία απαιτώντας να μπει τέλος στον ισλαμικό τρόμο που πλανάται σε κάθε γερμανική πόλη και στρέφεται ευθέως κατά της ευρωπαϊκής κουλτούρας, επιδιώκοντας να επιβάλλει τα ισλαμικά ήθη επί γερμανικού εδάφους.

Χαρακτηριστικό των αντιδράσεων του απλού λαού είναι ότι τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης και το πολιτικό σύστημα της χώρας προειδοποιούν όχι για την ήδη εκδηλωθείσα ισλαμική απειλή, αλλά για τον κίνδυνο της ανόδου της ακροδεξιάς! Ενώ λοιπόν οι Γερμανοί δηλώνουν σοκαρισμένοι από την ωμή επίθεση των λαθρομεταναστών σε ανυπεράσπιστες Γερμανίδες, η Μέρκελ και τα κόμματα της αριστεράς εκφράζουν την σφοδρή τους ανησυχία επειδή οι Γερμανοί αποφάσισαν να αντισταθούν στην επιβολή του Ισλάμ στις γερμανικές πόλεις!

Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι τα γεγονότα της Πρωτοχρονιάς σε πολλές γερμανικές πόλεις με εκατοντάδες μουσουλμάνους να επιτίθενται, να ληστεύουν και να βιάζουν νεαρές Γερμανίδες, αποτελούν την αρχή του τέλους της Μέρκελ και του κόμματος των χριστιανοδημοκρατών.

Σε κάθε περίπτωση, καθίσταται βέβαιη η παταγώδης αποτυχία της δήθεν «αντιρατσιστικής» προπαγάνδας δεκαετιών και το ξύπνημα των υγιών αντανακλαστικών της γερμανικής κοινωνίας, η οποία πλέον, ανθίσταται σθεναρά στην επιβολή του πολυπολιτισμού και στο ρατσισμό εις βάρος των Ευρωπαϊκών Λαών.

ΠΗΓΗ