Με θυμηδία παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες την διένεξη εντός του ΔΗΣΥ, με αφορμή την προσπάθεια της υποψήφιας για την Ευρωβουλή Ελένης Σταύρου να ψαρέψει ψήφους από την εθνικόφρονα παράταξη. Εμείς, ως Μέτωπο Νεολαίας, δεν θα ασχοληθούμε με το καθεαυτό ζήτημα, την προσπάθεια δηλαδή του ΔΗΣΥ να ανακόψει την ροή των εθνικοφρόνων προς το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, με διάφορα ονόματα – κράχτες, όπως αυτό της κ. Σταύρου. Δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε την δημοσίευση στη σελίδα της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΝΕΔΗΣΥ) για το όλο θέμα.

Παρακολουθούμε πως η ΝΕΔΗΣΥ ακολουθεί πιστά την νεοφιλελεύθερη γραμμή του κόμματος μακριά από τις ιδέες και τα ιδανικά που ενέπνευσαν και εμπνέουν ακόμα την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του Δημοκρατικού Συναγερμού, ιδιαίτερα της νεολαίας. Αποδεικνύεται όμως πως καπηλεύονται τα εθνικά ιδεώδη μόνο όταν τους συμφέρει για να μαζέψουν υποστηρικτές στα πανεπιστήμια και ψήφους από τους εθνικόφρονες νέους. Στα κρίσιμα όμως ζητήματα ακολουθεί πιστά την πραγματική πολιτική του ΔΗΣΥ, που δεν είναι άλλη από μια άχρωμη εθνικά, νεοφιλελεύθερη θεώρηση των πραγμάτων. Ας θυμηθούμε άλλωστε την στάση που κράτησε ο ΔΗΣΥ και η ΝΕΔΗΣΥ, όταν το ΕΛΑΜ κατέθεσε πρόταση για δεκάλεπτη αναφορά στα σχολεία για το ενωτικό δημοψήφισμα…

Ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα, που η ΝΕΔΗΣΥ δηλώνει ξεκάθαρα πως : “… εθνικιστικές εξάρσεις εντός της παράταξης δεν θα γίνουν ανεκτές”.

Ως Μέτωπο Νεολαίας καλούμε λοιπόν όσους νέους και νέες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη ΝΕΔΗΣΥ, αλλά εμπνέονται από τα εθνικά ιδεώδη και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για αυτά, να σπάσουν τις κομματικές τους αλυσίδες και να ενταχθούν στο πραγματικό πατριωτικό και εθνικιστικό κίνημα.

Ακούστε το καλά Ομόσπονδιακοί
Εθνική Αντίσταση είμαστε Εμείς!

Μετωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)