Την περασμένη Πέμπτη 13/3/14 σε παρουσία πέραν των 100 συμπατριωτών μας από την κοινότητα της ‘Εμπας, έγινε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ).

Δόθηκε το στίγμα ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι κυριολεκτικά η μόνη πολιτική δύναμη που έχει τη δυνατότητα να βλέπει στα μάτια τον λαό, χωρίς να φοβάται την οργή και την αγανάκτηση του. 

Να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη μέρα έγινε τοπική κομματική συγκέντρωση του ΔΗΚΟ, παρουσία του Νικόλα Παπαδόπουλου στην οποία η προσέλευση ήταν κατά πολύ μικρότερη, θέμα το οποίο συζητήθηκε ευμενώς για το κίνημα μας.

Απο την επαφή μας με την τοπική κοινωνία, είναι ξεκάθαρο ότι αν πάρουν το ρίσκο τα άλλα κόμματα να βγουν στους δρόμους και να ζητήσουν τη ψήφο των πολιτών, θα φύγουν με κατεβασμένα τα μούτρα από το μένος που διακατέχει ο λαός προς τα πρόσωπα τους.

Για την ιστορία, πρώτα την έναρξη των ομιλιών πραγματοποίησε ο υπεύθυνος της Κ.Ε. της Επαρχιακής Οργάνωσης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Πάφου συναγωνιστής Πέτρος Κουντουρέσιης, όπου εξήγησε το ρόλο που διαδραματίζει το Εθνικιστικό κίνημα τόσο στα εθνικά, πολιτικά και κοινωνικά πράγματα του τόπου. Αναφέρθηκε στη ταυτότητα του κινήματος μας και εξήγησε ότι το Ε.ΛΑ.Μ αποτελείται απο ανθρώπους με καθαρά χέρια.

kentriki c6151

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κινήματος μας, συναγωνιστής Μιχάλης Μιχαήλ όπου ανέλυσε διεξοδικά τους κινδύνους που ελλοχεύουν από μία λύση ΔΔΟ, τον κίνδυνο τουρκοποίησης όλης της Κύπρου, το Φυσικό αέριο, και το ρόλο του Εθνικιστικού Κινήματος στο Ευρωκοινοβούλιο.

Mixalis-Mixail2 04249

Mixalis-Mixail e24b1

Το λόγο μετά πήρε, ο υποψήφιος με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για τις Ευρωεκλογές Μάριος Βασιλείου. Ο συναγωνιστής, αναφέρθηκε στα θέματα οικονομίας, των τραπεζών, την ανεργία, το μνημόνιο, τη κομματική διαφθορά, τις επιπτώσεις μίας λύσης ομοσπονδίας στην οικονομία, την δημογραφική αλλοίωση της πατρίδας μας και στους κινδύνους ισλαμοποίησης της Κύπρου.

Marios-Vasileiou2 f6bf5

Marios-Vasileiou cacaa

Με το πέρας των ομιλιών έγινε πολιτική συζήτηση όπου οι παρευρισκόμενοι φίλοι και συναγωνιστές έδωσαν την στήριξη στο κίνημα μας και αναφέρθηκαν στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία.

kosmos 09b2d

kosmos1 ecddf