Την πρώτη επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου διοργάνωσε σήμερα το Κίνημά μας. Εκατοντάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες κατέκλυσαν την αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου “Φιλοξενία”, όπου παρουσιάστηκαν οι έξι υποψήφιοι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματός μας, Σωτήρης Ιωάννου, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους.

Ακολούθως, ανακοινώθηκε πως Επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας ορίστηκε ο Βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης, o οποίος, αφού ανέλυσε τους άξονες γύρω από τους οποίους θα κινηθεί το ΕΛΑΜ, παρουσίασε τους έξι υποψηφίους, καλώντας τους, ταυτόχρονα, στο βήμα για τον δικό τους σύντομο χαιρετισμό.

Οι έξι υποψήφιοι θυμίζουμε πως είναι οι: Μάριος Βασιλείου (Α’ Αντιπρόεδρος ΕΛΑΜ), Γεάδης Γεάδη (Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛΑΜ), Παναγιώτης Τοφίνης (Στέλεχος της Επαρχιακής Επιτροπής Αμμοχώστου), Γιώργος Νικολάου (Στέλεχος Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού), Μαρία Ιεροδιακόνου (Στέλεχος Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας) και Γιώργος Σολομωνίδης (επιχειρηματίας). Μέσα σε λίγα λεπτά, ο καθένας εκ των υποψηφίων κατέθεσαν τις θέσεις και τις απόψεις του Κινήματός μας γύρω από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και τη θέση της Κύπρου σε αυτήν.

Τελευταίος στο βήμα, ανέβηκε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου. Ο συναγωνιστής από το βήμα απάντησε στους λασπολόγους του Κινήματός μας που τις τελευταίες ημέρες, προσπαθώντας να καλύψουν το σκάνδαλο του Συνεργατισμού, επιτίθενται με τόση λύσσα εναντίον του ΕΛΑΜ, όντας πανικοβλημένοι από την πιθανότητα κατάληψης της έδρας από το Εθνικιστικό Κίνημα.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη της εκπροσώπησης της Κύπρου στην Ευρωβουλή, από Εθνικιστή Ευρωβουλευτή, ώστε η Πατρίδα μας να είναι παρούσα στην μεγάλη ευρωομάδα των Εθνικιστικών και Πατριωτικών Κινημάτων της Ευρώπης.

Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο και το μήνυμα πως όλοι οι ΕΛΑΜίτες θα λειτουργήσουν ως υποψήφιοι, ενωμένοι σαν μία γροθιά, για μία ακόμη μεγάλη εκλογική νίκη.