Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να ανακοινώσει και επίσημα ότι ΔΕΝ θα συμμετάσχει στις εκλογές – παρωδία για τον Δήμο Πάφου.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, απαίτησε με στόμφο ευθύς εξαρχής, την άμεση παραίτηση του τέως Δημάρχου καθώς επίσης και σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου και προκήρυξη άμεσα Δημοτικών και Δημαρχιακών εκλογών.

Δυστυχώς μετά λύπης μας παρατηρούμε ότι τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παραμένουν ακλόνητα στις θέσεις τους, πράγμα το οποίο θεωρούμε απαράδεκτο.

Εμείς παραμένουμε σταθεροί στις αρχικές μας θέσεις και απαιτούμε την προκήρυξη Δημαρχιακών και Δημοτικών εκλογών, για πλήρη κάθαρση στον ταλαιπωρημένο από τα σκάνδαλα Δήμο Πάφου. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει λόγος να συμμετάσχουμε στην φαρσοκωμωδία που συντελείται με την ανοχή, για άλλη μια φορά, όλων.

Παράλληλα θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας ότι, σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ΔΕΝ θα στηρίξουμε καμία κομματική επιλογή.

Για εμάς, ο αγώνας δεν σταμάτησε αλλά συνεχίζεται, ενάντια στο κατεστημένο που κατασπάραξε με τις μίζες, τα σκάνδαλα και την διαφθορά τον Δήμο Πάφου και τους πολίτες του. 

*Ακολουθούν σε ανακοίνωση εκτενέστερα οι λόγοι της μη συμμετοχής μας στις εκλογές*

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπο (Ε.ΛΑ.Μ.)