Επιτυχής και με μεγάλη προσέλευση ήταν η χθεσινοβραδινή προεκλογική συγκέντρωση του Προέδρου του ΕΛΑΜ και υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Χρίστου Χρίστου στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Μέλη, στελέχη, υποστηρικτές και φίλοι της Παράταξης και του υποψηφίου μας Χρίστου Χρίστου για τις Προεδρικές εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου 2023, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις προγραμματικές δηλώσεις του Προέδρου του ΕΛΑΜ και να ανταλλάξουν απόψεις μαζί του.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Χρίστος Χρίστου υπογράμμισε πως όσο πλησιάζει ο πρώτος γύρος των Προεδρικών εκλογών, τόσο περισσότερο πρέπει όλοι να εργαστούμε σκληρά για να βγει το ΕΛΑΜ ενισχυμένο.

Ένα ισχυρό ΕΛΑΜ, τόνισε, θα αποτελεί πάντα εμπόδιο στις βλέψεις και σε λανθασμένες τακτικές, είτε αφορούν την διακυβέρνηση του τόπου, το μεταναστευτικό, το κυπριακό, την ακρίβεια, την οικονομία, την διάλυση της οικογένειας και της παιδείας, της υγείας και σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

ΜΟΝΟ το ΕΛΑΜ μπορεί να φέρει πραγματική αλλαγή σημείωσε με νόημα, και ΜΟΝΟ το ΕΛΑΜ μπορεί να αποτελέσει μοχλό πίεσης σε ό,τι η νέα κυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή, επιχειρήσει να χειριστεί λανθασμένα. Υπενθυμίζοντας παράλληλα πως ΚΑΝΕΝΑΣ από τους «τρεις επικρατέστερους υποψηφίους των δημοσκοπήσεων» είναι σε θέση να φέρει αλλαγή προς το καλύτερο, αφού ΟΛΟΙ είναι της ίδιας πολιτικής φιλοσοφίας και ανήκουν στην ίδια διακυβέρνηση που οδήγησε τον τόπο και τον λαό σε πάμπολα προβλήματα.

Τον Πρόεδρο μας προλόγισαν οι βουλευτές μας Λίνος Παπαγιάννης και Σωτήρης Ιωάννου.