Τι και αν το πόρισμα για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, επιρρίπτει ξεκάθαρες ευθύνες σε ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ. Όπως όλα δείχνουν, μετά από τρία και πλέον χρόνια ερευνών, θα περάσει κι αυτό στην ιστορία όπως τόσα και τόσα σκάνδαλα, χωρίς καμία τιμωρία.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ως το μοναδικό πολιτικό κόμμα που τόλμησε να μιλήσει όταν όλοι σιωπούσαν, αποκαλύπτοντας στοιχεία, αριθμούς και ονόματα, πολύ πριν εκδοθεί το πόρισμα για τον Συνεργατισμό, απαιτεί παραδειγματικές τιμωρίες όλων των ενόχων.

Μπορεί κάποιοι να γλυτώσουν από τα δικαστήρια, όμως κανείς δεν μπορεί να γλυτώσει από την καταδίκη της κοινωνίας.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δηλώσεις: Γεάδης Γεάδη

Ακόμη μια υπόθεση, αυτή του Συνεργατισμού, που αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο σκάνδαλο στα χρονικά της Κυπριακής Δημοκρατίας, διαφαίνεται ότι οδηγείται σε «κλείσιμο», χωρίς καμία τιμωρία.

Διερωτόμαστε και απευθύνουμε ταυτόχρονα ερώτημα στους τρεις υποψηφίους Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέα Μαυρογιάννη, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά πόσο σε περίπτωση εκλογής τους στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα ασκήσουν πιέσεις για να υπάρξουν καταδίκες και παραδειγματικές τιμωρίες όσων εμπλέκονται στο σκάνδαλο του Συνεργατισμού, δηλαδή των κομμάτων που τους στηρίζουν ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ.

Γραφείο Τύπου
Εκλογικού επιτελείου
Χρίστου Χρίστου