Το διακύβευμα των αυριανών Εθνικών Εκλογών στην Ελλάδα δεν είναι απλά το ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, αλλά κυρίως το πόσο ισχύρη θα είναι η Εθνική Αντιπολίτευση που θα βρίσκεται στο Κοινοβούλιο. Λίγους μήνες μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς οι Έλληνες οφείλουν να σταθούν αντάξιοι των ηρωικών μας προγόνων.

Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τα 4 χρόνια διακυβέρνησής του είναι γνωστός, όπως και η Ιδεολογία του που καμία σχέση δεν έχει με τις Ιδέες του Ελληνισμού. Γνωστός όμως είναι και ο ρόλος της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος του «η Κύπρος κείται μακράν», του «Ναι» στο Σχέδιο Ανάν, των Μνημονίων, την αποδοχή της Συμφωνίας των Πρεσπών που ξεπουλά την Μακεδονία μας.

Κύπρος και Ελλάδα, ως δύο ελληνικά κράτη οφείλουν να έχουν κοινή ατζέντα ώστε ο Ελληνισμός να καταστεί σημαντικός παίκτης στην ευαίσθητη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ως εκ τούτου, θεωρούμε σημαντική την στήριξη όλων των Ελλήνων προς το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, αφού η ισχυρή εκπροσώπησή της στην επόμενη Βουλή θα ενισχύσει και την εθνική φωνή της Κύπρου. Μία φωνή ενάντια στην Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και την τουρκική προκλητικότητα. Μία φωνή που θα λέει ξεκάθαρα πως Κύπρος και Μακεδονία είναι Πατρίδες Ελληνικές.