” Ο 1ος Αττίλας αποκατάστησε την έννομη τάξη που ανέτρεψαν οι ομοϊδεάτες τους σε αυτό τον τόπο ! Ο 2ος Αττίλας πυθανόν να σας αναγκάσει σε λύση του Κυπριακού και ο 3ος ενδεχομένως να μας γλυτώσει από την άρια σας φυλή!”

Τα πιο πάνω λόγια δεν ανήκουν σε κάποιο αξιωματικό του τουρκικού στρατού, ηγέτη των Γκρίζων Λύκων ή Τούρκου αξιωματούχου. Θα μπορούσαν. Άλλωστε αυτό είναι το τουρκικό αφήγημα. Τα λόγια αυτά όμως ανήκουν στον Πρόεδρος της ΚΙΣΑ, Δώρο Πολυκάρπου, μίας ΜΚΟ που στηρίζει μετά μανίας παράνομους μετανάστες εις βάρος των Ελληνοκυπρίων. Μία ΜΚΟ την οποία σε κάθε ευκαιρία υπερασπίζεται και το ΑΚΕΛ!

Οι ανιστόρητες του βέβαια τοποθετήσεις θα μπορούσαν να προκαλούσαν απλώς γέλιο στον κάθε πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο σοβαρή όταν συνεχίζει απτόητος το έργο του, ενώ υπάρχουν σωρεία υποθέσεων εις βάρος του, δημοσιεύματα για 2 εξ αυτών παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου.

Θυμίζουμε ότι είναι ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε και δημιούργησε τα επεισόδια στις Φοινικούδες το 2010 όπου ψευδοπολιτικοί πρόσφυγες επιτέθηκαν σε ηλικιωμένους και παιδιά που διαμαρτύρονταν ενάντια στην παράνομη μετανάστευση.

Το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει να αποκαλεί την παράνομη μετανάστευση ως 3ο Αττίλα, όποια και αν είναι η γνώμη της Αριστεράς.

Το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει να στέκεται στην πρώτη γραμμή για επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού στο νησί, όσο συγκεκριμένοι πολιτικοί κύκλοι αναμένουν “σωτηρία από τον Αττίλα”.

Το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει να διατηρεί ζωντανή την ιστορική και εθνική μνήμη, όσο και αν κάποιοι επιμένουν να την διαγράψουν και να χτίσουν στη θέση της μία νεοκυπριακή προσέγγιση.

02/08/2019

“Xειροπέδες στον Πρόεδρο της Κίνησης για Ισότητα, Στήριξη και Αντιρατσισμό (ΚΙΣΑ) Δώρο Πολυκάρπου, πέρασαν μέλη της Αστυνομίας μετά από επεισόδιο έξω από τα γραφεία της μη κυβερνητικής οργάνωσης στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Πολυκάρπου παρενέβη στο έργο μελών της Αστυνομίας που ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις δέκα και μισή το πρωί 16χρονο μοτοσικλετιστή από τη Ρουμανία, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος. Από τις εξετάσεις, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν επίσης ότι η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ανήλικος είχε δηλωθεί στις Αρχές ως κλοπιμαία.

Ο Πρόεδρος της ΚΙΣΑ φέρεται να κατέβηκε από τα γραφεία της Οργάνωσης και να προσπάθησε να παρέμβει στο έργο των Αστυνομικών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί σχετικά με το αδίκημα της παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την εκτέλεση των νόμιμων καθηκόντων του. 

Ο κύριος Πολυκάρπου μεταφέρθηκε σε αστυνομικό σταθμό όπου υποβλήθηκε σε ανάκριση αναφορικά με το συγκεκριμένο επεισόδιο.”

ΠΗΓΗ

25/05/2016

“Νέα στοιχεία για την σύλληψη των δυο προσώπων, τα οποία συνελήφθησαν το για παράνομη είσοδο στο διαμέρισμα, όπου τα ξημερώματα του Σαββάτου, (21/5), Αστυνομικός πυροβόλησε 41χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος ετοιμαζόταν να σφάξει το 16μηνο παιδί του.

Ο γνωστός ακτιβιστής υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εκτελεστικός διευθυντής της Κίνησης για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό (ΚΙΣΑ), Δώρος Πολυκάρπου είναι το πρόσωπο, το οποίο συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, (25/5), στο διαμέρισμα όπου εκτυλίχτηκε η οικογενειακή τραγωδία στην Ορόκλινη, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Μαζί του ήταν και ένας Αιγύπτιος.”

ΠΗΓΗ