Θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στην υποψηφιότητα της Ρένας Χόπλαρου, στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ.

Ένα ΔΗΣΥ που έκανε επάγγελμα τον πατριωτισμό, αφού όποτε βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, φοράει πατριωτικά προσωπεία με σκοπό την ψηφοθηρία.

Επειδή έχουμε κουραστεί με όλη αυτή την υποκρισία εκ μέρους των προαναφερόμενων και επειδή δεν μας αρέσουν τα μισόλογα, αισθανόμαστε το χρέος να γνωστοποιήσουμε κάποια στοιχεία που θα ήταν καλό να γνωρίζει ο κόσμος.

Η υποψήφια του ΔΗΣΥ συνυπόγραψε σε κείμενο, ημερομηνίας 17 Μαρτίου 2008, στο οποίο η Ελληνική κυβέρνηση καλείται μέσω της εφημερίδας «Αυγή», που αποτελεί εκφραστικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, να αποδεχτεί τη «συνταγματική ονομασία» των Σκοπίων, δηλαδή να συναινέσει στη χρήση της ονομασίας «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από τους Σκοπιανούς.

Δηλαδή οι κύριοι του ΔΗΣΥ, με την αποδοχή στο ψηφοδέλτιο τους της προαναφερόμενης, συναινούν και με την γραμμή της στο ξεπούλημα της ονομασίας της Μακεδονίας. Για μας τους Έλληνες Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) η Μακεδονία είναι μία και μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Στο δεύτερο άρθρο της κ. Χόπλαρου, το οποίο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απεκάλυψε και δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου 2012 με τίτλο «Οι τελευταίοι νεκροί του 1974», τονίζει την ανάγκη να αφαιρεθεί η φωτογραφία του Ισαάκ και του Σολωμού από τα οδοφράγματα. Ενώ σε κάποιο σημείο του άρθρου αναφέρει επ’ ακριβώς «Είναι λες και αναζητά όχι την επεξεργασία του τραύματος, αλλά την επανάληψή του.»

Η δική μας απάντηση στην ανθελληνική αυτή γραμμή του ΔΗΣΥ, ήρθε με τον καλύτερο τρόπο. Την υποψηφιότητα του υποψήφιου Ευρωβουλευτή μας Γεάδη Γεάδη, στηρίζει ο πατέρας του Σολωμού Σολωμού, κ. Σπύρος Σολωμού.

Στους πατριώτες που έχουν ακόμα στο μυαλό να στηρίξουν το ΔΗΣΥ τίθεται το ερώτημα, με αυτούς που θέλουν να ξεχαστεί η θυσία των δύο παλληκαριών του 1996 ή με αυτούς που κάθε χρόνο δίνουν το παρόν τους και τιμούν τους δύο μας ηρωωμάρτυρες.

Θα ψηφίσουν το κόμμα το οποίο έχει υποψήφια που θέλει να αφαιρεθεί η φωτογραφία των δύο παλληκαριών από το οδόφραγμα; Ή θα ψηφίσουν το κόμμα το οποίο στηρίζεται από τον πατέρα του Σολωμού;

Η επιλογή είναι δική σας! Με τους Εθνικιστές ή με τους γιαλαντζί, για να καταλαβαίνουν κάποιοι, δήθεν πατριώτες;