Έλληνες και Ελληνίδες.

Σε λίγες μέρες καλούμαστε να εορτάσουμε τις Εθνικές επετείους της 25ης Μαρτίου 1821 και της 1ης Απριλίου 1955.

Και στίς δύο περιπτώσεις,μία χούφτα ”ραγιάδες”αψηφώντας το μέγεθος και την υπεροπλία του κατακτητή και με μόνο όπλο το δίκιο και το πύρωμα της ψυχής,κατάφεραν να αποτινάξουν τον ζυγό του δυνάστη.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στους γενναίους προγόνους μας,ας αναρτήσουμε όλοι μας στα μπαλκόνια και τις αυλές μας την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ.

Ιδιαίτερα,εμείς οι Έλληνες που κατοικούμε στην ανατολικότερη εσχατιά του Ελληνισμού,την εδώ και τρείς χιλιάδες χρόνια Ελληνική Κύπρο,ας μετατρεψουμε απ’άκρη εις άκρη,απο τον Πύργο Τυλληρίας μέχρι την Δερύνεια,την ελεύθερη Κύπρο σε μιά απεραντη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

Ας τις αφήσουμε να κυματίζουν υπερήφανα μέχρι την ημέρα που θα τις αναρτήσουμε και πάλι στον Άγιο Μάμα της Μόρφου,στο κάστρο της Κερύνειας στην αρχαία Σαλαμίνα της Αμμοχώστου.

Ας καταλάβουν επιτέλους,ξένοι και μή,ότι όσο υπάρχουν στην Κύπρο υπερήφανοι Έλληνες Εθνικιστές δεν πρόκειται ΠΟΤΕ αυτός ο τόπος να ξεπουληθεί χάριν τάχα μου του ”εφηκτού”.Δέν πρόκειται ΠΟΤΕ να παραδόσουμε ”ΤΑ  ΆΓΙΑ ΤΟΙΣ ΚΥΣΙΝ”

Έλληνες και Ελληνίδες,ψηλά το κεφάλι,ας αντλήσουμε πίστη και θάρρος απο τους προγόνους μας και ας αναδειχθούμε αντάξιοι τους.

ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΔΑΔΑ ΣΕ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΟΡΓΗ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κυριάκος Λοϊζίδης

Υποψήφιος Bουλευτής Λευκωσίας

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)