Η δήθεν επίθεση κατά του Ακιντζί από τον Τσαβούσογλου, ήταν ικανή να ξεκινήσει εκ νέου τις διαδικασίες «αγιοποίησης» του ηγέτη της κατοχής, από διάφορους καλοθελητές στο εσωτερικό, τις οποίες να θυμίσουμε πληρώσαμε ακριβά κατά το παρελθόν.

Στην προσπάθειά τους να τον μετατρέψουν σε αγγελικά πλασμένο ηγέτη, έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι «κατά την διάρκεια της «προεκλογικής» του ο Μουσταφά Ακιντζί εισήλθε στην αίθουσα υπό τους ήχους ενός τραγουδιού που στο ρεφρέν λέει το επίθετό του», παραβλέποντας το γεγονός ότι «Akıncı» σημαίνει «επιδρομέας».

Πέραν όμως των πιο πάνω, όλοι αυτοί αποκρύπτουν από τον λαό ότι η θέση που προωθεί ο Μουσταφά είναι η διαφύλαξη του ψευδοκράτους, γι’ αυτό άλλωστε στηρίζει την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, μέσω της οποία θα καταφέρει να επιτύχει την νομιμοποίηση του εκτρώματος των κατεχομένων.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέτει ενώπιον των ευθυνών τους όλους όσους από την πρώτη στιγμή εκλογής του Μουσταφά, έτρεξαν να τον διαφημίσουν διεθνώς, παρουσιάζοντας τον σαν συγκαταβατικό, ειρηνοποιό και «άνθρωπο της διπλανής πόρτας», ενώ στην ουσία αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή των τουρκικών συμφερόντων στην Κύπρο.

Δυστυχώς, κάποιοι με την στάση τους παρέχουν εγκληματικά υπόσταση στο έκτρωμα των κατεχομένων, προκαλώντας, ταυτόχρονα, τεράστια ζημιά στο μείζον Εθνικό μας ζήτημα.

*Δηλώσεις ΜΜΕ*

Γεάδης Γεάδη
Εκπρόσωπος Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)