Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα του ενεργού Αξιωματικού της Εθνοφυλακής και Ασφαλιστή Γιώργου Μασουρή στην Επαρχία Λευκωσίας, κατόπιν συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστο Χρίστου.

Βιογραφικό:

Ο Γιώργος Μασουρής γεννήθηκε στο Καϊμακλί της Λευκωσίας το 1970 και είναι πατέρας τριών παιδιών, της Λυδίας, της Γαλάτειας και της Μαρίας.

Δραστηριοποιείται στην Ασφαλιστική βιομηχανία από το 2000 και διατηρεί δικό του γραφείο στην Λευκωσία. Είναι αριστούχος απόφοιτος του The American College, Bryn Mawr, Pensylvania στο τομέα των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και Οικονομικού Σχεδιασμού.

Ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων, με θέμα την Ιστορία και τους Αγώνες της Κύπρου για την Ελευθερία. Συγγραφικό του έργο, το βιβλίο με τίτλο «Ο Μαύρος Ιούλιος – Κύπρος 1974» ( τριλογία ), αλλά και η ποιητική συλλογή «Πατρίδα μου».

Υπηρέτησε την Στρατιωτική του θητεία στην Στρατονομία ως υπαξιωματικός, ενώ μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι ενεργό μέλος στην Εθνοφυλακή, ως Αξιωματικός σε μονάδα της Γραμμής Αντιπαράταξης.

Κατέρχεται ως Υποψήφιος Βουλευτής στην Επαρχία Λευκωσίας, με όραμα να προσφέρει στην ενδυνάμωση της Άμυνας της Κύπρου στη λογική της αποτρεπτικής ισχύος, την εθνική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας, την επίτευξη κοινωνικής δικαιοσύνης και συνοχής.