Ως Κίνημα Λαϊκό που έχει ως πρώτιστο στόχο την επιβίωση αξιών όπως η Παράδοση και η Οικογένεια δεν μπορούμε παρά να τιμούμε τη Γυναίκα. Βεβαίως, ως Εθνικιστές, τιμούμε τη Γυναίκα καθημερινά και δεν περιμένουμε παγκόσμιες επετείους. Γιατί γυναίκα είναι η μητέρα μας, η σύζυγός μας, τα παιδιά μας.

Οι Γυναίκες ήταν αυτές που κατά την μακραίωνη ιστορία του ελληνισμού δήλωσαν παρών στα μεγάλα καλέσματα. Γυναίκες ήταν οι Σπαρτιάτισσες με το υπερήφανο “ή ταν ή επί τας”, γυναίκες ήταν οι Σουλιώτισσες με τον χορό του Ζαλόγγου, γυναίκες ήταν οι γυναίκες της Πίνδου που κράτησαν ζωντανούς σε καιρούς δύσκολους τους αντάρτες, γυναίκες ήταν οι Κύπριες που στον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. έστελναν με θάρρος και αυταπάρνηση τα παιδιά τους στον θάνατο. Όλα αυτά για μία Ελλάδα μεγάλη και μία πατρίδα ελεύθερη.

Σήμερα, εμφανίζεται όσο ποτέ άλλοτε η ανάγκη, η Γυναίκα να υψωθεί στη θέση που της αξίζει. Μακριά από “μοντέρνες” αντιλήψεις που το μόνο που κάνουν είναι να την απομακρύνουν από το ρόλο της, η Γυναίκα οφείλει να βρει τη θέση της και μαζί με τον άντρα να ενώσει τις δυνάμεις της με στόχο ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, την πατρίδα μας, το έθνος μας.

Μέτωπο ΓυναικώνΕθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)