Δημοσκόπηση ενόψει των Προεδρικών εκλογών στις 5 Φεβρουαρίου 2023, παρουσίασε χθες βράδυ ο τηλεοπτικός σταθμός Σίγμα. Εκπρόσωπος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και του υποψηφίου μας για την προεδρία της δημοκρατίας Χρίστου Χρίστου, ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της Παράταξης μας Γεάδης Γεάδη.

Η Παράταξη μας, τόνισε ο Γεάδης Γεάδη, αγκαλιάζεται συνεχώς από μεγαλύτερο αριθμό συμπατριωτών μας, γιατί απλά το ΕΛΑΜ είναι έντιμο, διεκδικητικό, με σαφείς και καθαρές θέσεις υπέρ της επιβίωσης των Ελλήνων της Κύπρου και αποτελεί την ΜΟΝΗ επιλογή και φωνή μακριά από την διαφθορά και την διαπλοκή, υπέρ των συμφερόντων των συμπολιτών μας.

Κάλεσε όλους και όλες να δώσουν την πρώτη Κυριακή των εκλογών το μήνυμα στο κατεστημένο, με ψήφο στο ΕΛΑΜ και στον υποψήφιο του, Πρόεδρο του κόμματος Χρίστο Χρίστου. Το ΕΛΑΜ κατέληξε, είναι γνωστό διαχρονικά για την δράση του έναντι στο Μεταναστευτικό, τις εκποιήσεις, την ακρίβεια και τα προβλήματα του λαού μας, θυμίζοντας γεγονότα που εκπροσωπούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι και κόμματα και προσπαθούν απλά να ξεγελάσουν τον λαό ζητώντας του ψήφο.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις του συναγωνιστή Γεάδη Γεάδη