Στην εκπομπή του ΒουλήTV «Εξ αφορμής» παρευρέθηκε στις 16/11/19 ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη, όπου συζητήθηκαν τα κυριότερα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας σε σχέση με το Μεταναστευτικό, την Παιδεία και το Κυπριακό.

Ξεκινώντας, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ τόνισε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις ανεξέλεγκτες ροές λαθρομεταναστών, με ιδιαίτερη έμφαση στη παλιά Λευκωσία, μετά και τα τελευταία περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την εγκληματικότητα, καθώς και τον διαμοιρασμό της παλιάς πόλης σε 7 ζώνες, ανάλογος της εθνικότητας! Επιπλέον, στηλίτευσε την στάση των υπολοίπων κομμάτων που κάποτε αποδοκίμαζαν το ΕΛΑΜ, ενώ σήμερα έχουν κάνει στροφή 360 μοιρών και όλοι πλέον συμφωνούν με το Κίνημά μας.

Ακολούθως παρέθεσε τις θέσεις και τις προτάσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για το μεταναστευτικό και ποιες λύσεις προτείνει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προς αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Εν συνεχεία, έγινε ειδική αναφορά σχετικά με τα σχολεία και την αδικαιολόγητη αποβολή μαθητών, γιατί είχαν φώναξαν κάποια εθνικά συνθήματα, αντιπαραβάλλοντας την στάση όλων όταν αποβλήθηκε δικαιολογημένα μια μαθήτρια, επειδή φορούσε μαντίλα στο σχολείο. Δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στο συμβάν στην κατεχόμενη Λύση, όπου ένα νέος κατέβασε την σημαία του κατακτητή!

Το τρίτο μέρος της εκπομπής αναλώθηκε στο Κυπριακό και τις τελευταίες εξελίξεις στο μείζον εθνικό μας ζήτημα. Ο συναγωνιστής εξήγησε γιατί το Κίνημά μας διαφωνεί κάθετα με το πλαίσιο της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, άσκησε έντονη κριτική στα υπόλοιπα κόμματα, ενώ κλείνοντας εξήγησε την θέση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, τονίζοντας ότι η μοναδική βιώσιμη και εφικτή λύση είναι το ενιαίο κράτος.

Αυτά και άλλα πολλά στο βίντεο που ακολουθεί …