Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε το πρωί της Τρίτης 3/4 στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σίγμα, μιλώντας εφ όλης της ύλης για τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

Όσο αφορά τον συνεργατισμό, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην διαφθορά και την κακοδιαχείριση, όπου εμπλέκονται όλοι όσοι κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια, ενώ όσο αφορά τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια έκανε αναφορά στην πρόταση που έχει καταθέσει το ΕΛΑΜ στο Προεδρικό και αφορά το κούρεμα των υπερχρεώσεων των Δανείων.

Ακολούθως, όσο αφορά το Κυπριακό, ο κ. Γεάδη τόνισε για άλλη μια φορά την αντίθεση του ΕΛΑΜ με την λύση στο πλαίσιο της Ομοσπονδίας, αλλά και στην επανέναρξη των συνομιλιών με το κατοχικό μόρφωμα, που δίνει κρατική υπόσταση στο ψευδοκράτος.

Απαντώντας σε ερώτημα το δημοσιογράφου, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ επανέλαβε την πάγια θέση του κινήματος για άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων, μέσω μιας συγκεκριμένης πρότασης που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο Προεδρικό, όπου αναλύοντας τις τρείς πιθανές τροπές που θα έπαιρνε η εκπλήρωση της πρότασης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα έβγαινε κερδισμένη.

Εν συνεχεία, ο συναγωνιστής τόνισε ότι το ΕΛΑΜ είναι το μοναδικό κόμμα που τάχθηκε εναντίων των εκτρώσεων, όπου η βουλή νομιμοποίησε την δολοφονία αθώων παιδικών ψυχών, τονίζοντας πως αυτή η νομοθεσία αποτελεί τεράστιο πλήγμα για την κοινωνία και επιβαρύνει το ήδη υπάρχων πρόβλημα της υπογεννητικότητας.