Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρευρέθηκε στην ενημερωτική εκπομπή του Omega, όπου μίλησε για τα φαινόμενα διαφθοράς και σκανδάλων που επικρατούν στη κυπριακή κοινωνία εδώ και δεκαετίες, που πηγάζουν κατά κύριο λόγο μέσα από την κομματοκρατία, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις μέσα και από τα ίδια τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ ανέφερε πλειάδα σκανδάλων, στα πλείστα εκ των οποίων εμπλέκονται τα κόμματα του σαθρού κατεστημένου, όπως Panama Papers, Λίστα Λαγκάρντ, Μπόργιανς, Μιλόσεβιτς, Καντάφι, τ/κ περιουσίες, Χρηματιστήριο, Δρομολαξιά, Focus, η έξοδος κεφαλαίων πριν από το κούρεμα, ΧΥΤΑ, ΧΥΤΥ, ΣΑΠΑ, ΤΕΠΑΚ, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με αποκορύφωμα όλων, το σκάνδαλο του Συνεργατισμού, για το οποίο το ΕΛΑΜ είχε προβεί σε καταγγελίες ακόμη κι από το βήμα της Βουλής, τις οποίες λίγους μήνες αργότερα ήρθε να επιβεβαιώσει το ίδιο το πόρισμα, για την εμπλοκή των κομμάτων ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, που όμως θάφτηκε κάτω από το χαλί σε προεκλογική περίοδο.

Ο κ. Γεάδη τόνισε πως ο λαός απαιτεί τιμωρία, κάθαρση, διαφάνεια και πάταξη της δοαφθοράς, για όλα τα σκάνδαλα που έχουν ταρακουνήσει τον τόπο μας και όχι να συγκαλύπτονται από το παλαιοκομματικό κατεστημένο.

Κλείνοντας, ο συναγωνιστής εξέφρασε την οργή του, καθώς σκάνδαλα εκατομμυρίων μένουν ατιμώρητα, έχουν διαγραφεί δάνεια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα στον συνεργατισμό, αλλά την ίδια στιγμή οι τράπεζες να εκποιούν  τις περιουσίες συμπατριωτών μας για πολύ μικρότερα ποσά, μετά τη ψήφιση του νόμου των εκποιήσεων από τον ΔΗΣΥ και το ΔΗΚΟ.