Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Σίγμα για το μείζον ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης και της αύξησης της εγκληματικότητας στις γκετοποιημένες γειτονιές της πατρίδας μας, όπου υπογράμμισε την ανάγκη για άμεση εφαρμογή αυστηρής μεταναστευτικής πολιτικής, στη βάση των προτάσεων που έχει καταθέσει η παράταξή μας από τον Μάρτιο στο Προεδρικό.

Παράλληλα, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στον ύποπτο ρόλο διάφορων ΜΚΟ, που δρουν εντελώς ανεξέλεγκτα, φέρνοντας ως παράδειγμα την ΚΙΣΑ και την μειοδοτική ενέργεια για καταγγελία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ΕΔΑΔ.

Επιπρόσθετα, ο κ. Γεάδη υπογράμμισε πως το ΕΛΑΜ από την ίδρυσή του είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που έχει αναδείξει το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στις πραγματικές του διαστάσεις, απαιτώντας λήψη αποτρεπτικών μέτρων, παρά τις ύβρις και την έντονη κριτική που δέχτηκε από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα. Πλέον, λίγους μήνες πριν τις εκλογές, διάφορα κόμματα θυμήθηκαν το εν λόγω ζήτημα, όμως επί της ουσίας κανείς από δεν έχει πολιτική βούληση να πράξει οτιδήποτε για το εν λόγω ζήτημα.