Τηλεφωνική παρέμβαση του Εκπροσώπου Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδη Γεάδη, στην μεσημβρινή εκπομπή του Κάπιταλ, αναφορικά με τις προσβολές του Βουλευτή του ΑΚΕΛ, κ. Γιώργου Λουκαΐδη.

Δυστυχώς το “κόμμα του λαού”, που δήθεν κόπτεται για τα εργατικά δίκαια, αποδεικνύει δια της στάσης του Βουλευτή του, ότι όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για την κοινωνία, αλλά υποτιμά και μια σεβαστή ομάδα του λαού μας, αυτούς που επιλέγουν το επάγγελμα της καθαρίστριας, θεωρώντας τους εαυτούς τους ως κάτι ανώτερο…

Το ενδιαφέρον για τα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας φαίνεται να περιορίζεται μόνο στις περιόδους των εκλογών, για ψηφοθηρικούς λόγους!

Για τους κύριους από τα «υψηλά σαλόνια» είναι πασιφανές ότι αυτό είναι το ταξικό τους ενδιαφέρον, αφού θεωρούν τις καθαρίστριες ως κάτι κατώτερο που δεν μπορούν να συνυπάρχουν με τους “ογκόλιθους της πολιτικής”, όπως ο κ. Λουκαΐδης…

Τέλος ο συναγωνιστής, διερωτήθηκε πως θα μπορεί στο μέλλον ο κ. Λουκαΐδης, ως μέλος της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής των Αντιπροσώπων, να εξετάσει τυχόν παραπτώματα συμπεριφοράς άλλων βουλευτών!