Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη μίλησε τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Σίγμα την Πέμπτη 1/3, σχολιάζοντας τις τρέχουσες εξελίξεις στην πολιτική επικαιρότητα.

Αρχικά, σχετικά με την επίσημη έναρξη της νέας πενταετίας της κυβέρνησης Αναστασιάδη, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, συνέστησε ενότητα, ούτως ώστε να εξευρεθούν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τον Λαό.

Ακολούθως, ο κ. Γεάδη σχολίασε τις τουρκικές προκλήσεις, τις οποίες το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είχε προβλέψει και είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, τόσο σε δημόσιες τοποθετήσεις, αλλά και στο Εθνικό Συμβούλιο, όμως η κυβέρνηση για άλλη μια φορά δεν εισάκουσε τις υποδείξεις του ΕΛΑΜ, με αποτέλεσμα η Τουρκία να κάνει βόλτες με το πολεμικό της ναυτικό στην Κυπριακή ΑΟΖ, αμφισβητώντας ανοικτά την κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Παράλληλα, ο συναγωνιστής τόνισε ότι οι ενεργειακοί σχεδιασμοί δεν πρέπει να γίνονται με βάση τα οικονομικά οφέλη, αλλά τα Εθνικά μας συμφέροντα, εμπλέκοντας ισχυρές χώρες που μπορούν να αντιμετωπίσουν την τουρκική προκλητικότητα.