Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρευρέθηκε στην εκπομπή του Capital, όπου πραγματοποιήθηκε συζήτηση για την κάρτα οπαδού, που αποτελεί την ταφόπλακα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, με τα αποτελέσματά της να είναι εμφανή κάθε Σαββατοκύριακο, με τις άδειες κερκίδες. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής, γήπεδο χωρίς οπαδούς, παλμό και ατμόσφαιρα, δεν είναι γήπεδο.

Ο κ. Γεάδη κάλεσε εκ νέου όλα τα πολιτικά κόμματα να τοποθετηθούν ξεκάθαρα για το εν λόγω ζήτημα και να σταματήσουν να λαϊκίζουν, προτρέποντας τους να ψηφίσουν την πρόταση που έχει ήδη καταθέσει το ΕΛΑΜ για κατάργηση της κάρτας οπαδού, μια πρόταση που βρίσκει σύμφωνους τα πλείστα ποδοσφαιρικά σωματεία, αλλά και τους Συνδέσμους Φιλάθλων.

Δυστυχώς, όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ, οι αρμόδιοι αντί να ασχολούνται με την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων του αθλητισμού, όπως τα στημένα παιχνίδια, οι κόκκινοι φάκελοι και τα οικονομικά συμφέρονται ορισμένων που διαφθείρουν το άθλημα, ασχολούνται με την εφαρμογή ενός λανθασμένου μέτρου που αποσκοπεί στην απομάκρυνση του κόσμου από τα γήπεδα και στα υπερκέρδη των συνδρομητικών καναλιών.

Εν συνεχεία, σχετικά με το Κυπριακό, ο συναγωνιστής ανέφερε ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που τάσσεται ξεκάθαρα ενάντια στην ομοσπονδία, αποτελώντας στην ουσία την μοναδική φωνή εθνικής αντίστασης στην πατρίδα μας.