Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ ήταν ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη, αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στο Κυπριακό, καθώς και για Pandora Papers.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και εν συνεχεία τις αξιώσεις των κατοχικών αρχών, εξήγησε τις διάφορες διαβαθμίσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους του ΟΗΕ. Τονίζοντας όμως την αδήριτη ανάγκη η Κυπριακή Δημοκρατία να απεγκλωβιστεί, χαράζοντας στρατηγική για την επόμενη μέρα, που θα πρέπει να είναι η δημιουργία διεθνούς διάσκεψης για το Κυπριακό.

Υπενθύμισε ότι τόσο οι λεγόμενες τριμερείς, όσο και οι πενταμερείς διασκέψεις για το Κυπριακό, ήταν πάγιες τουρκικές επιδιώξεις, στις οποίες εσφαλμένα ενδώσαμε.

Την ίδια στιγμή στηλίτευσε την στάση του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ, που δημόσια δηλώνουν ότι καταπολεμούν με σθένος τον ρατσισμό, αλλά προωθούν ρατσιστική λύση που μοιράζει τον λαό με κριτήριο την θρησκεία και την γλώσσα.

Στην ερώτηση για τα Pandora Papers, εξέφρασε την λύπη του γιατί η Κύπρος για ακόμα μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο των σκανδάλων, με τους ίδιους πρωταγωνιστές, αλλά με διαφορετικούς ρόλους. Την ίδια ώρα, ανέφερε, ότι άμοιρος ευθυνών δεν είναι ο λαός, που προσφάτως στις εκλογές με την ψήφο του έδωσε το πράσινο φως να συνεχίσουν οι πολιτικές των σκανδάλων.