Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρευρέθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Σούγλη στο Capital, όπου αναφέρθηκε εφ όλης της ύλης στις εξελίξεις στο Κυπριακό, τις τουρκικές προκλήσεις και την στρατηγική του ΕΛΑΜ για επίλυση του Κυπριακού.

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε ενδελεχώς στις προκλήσεις του Αττίλα στην Δένεια, στο οδόφραγμα της Δερύνειας, αλλά και στην Κυπριακή ΑΟΖ, που είναι το «ευχαριστώ» των τούρκων στα ΜΟΕ της κυβέρνησης και στην πολιτική των ανοικτών οδοφραγμάτων.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος μίλησε για την σημερινή κατάσταση στο Κυπριακό, παραθέτοντας τις θέσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, που είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που βρίσκεται ξεκάθαρα ενάντια σε οποιαδήποτε λύση του Κυπριακού στην βάση της ομοσπονδίας, καταθέτοντας την δική του στρατηγική για ενταφιασμό της ΔΔΟ, με σκοπό την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Στη συνέχεια, ο συναγωνιστής τόνισε ότι η στάση της κυβέρνησης να στηρίξει την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ αποτελεί ένα ολέθριο σφάλμα, καθώς αντί η κυβέρνηση να προβαίνει σε ενέργειες που θα κάνουν ασύμφορη την κατοχή, με την στάση της δίνει οξυγόνο στον κατακτητή της πατρίδας μας.