Καλεσμένος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Σίγμα» ήταν ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεάδης Γεάδη, με θέμα συζήτησης τις δηλώσεις Ζελένσκι στην Βουλή των Αντιπροσώπων και τις δηλώσεις της κ. Νούλαντ που αποκάλεσε τον κατοχικό ηγέτη ως «Πρόεδρο».

Στην αρχική του τοποθέτηση εξέφρασε την απογοήτευση της Παράταξής μας για την ομιλία του Προέδρου της Ουκρανίας στην Βουλή των Αντιπροσώπων, που δεν είπε ούτε μια λέξη για την τουρκική εισβολή. Όμως διερωτήθηκε, τι πράττουν οι δικοί μας αξιωματούχοι, υπενθυμίζοντας ότι αυτοί είναι που φέρουν ευθύνη, αφού αυτοί είναι οι πρώτοι που έχουν υποβαθμίσει το Κυπριακό σε μια εσωτερική διαφορά μεταξύ δύο κοινοτήτων.

Επιπλέον, στηλίτευσε την πολιτική στάση του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ιωάννη Κασουλίδη, που μετά τις δηλώσεις Λαβρόφ – Οσάτσι, δήλωνε το αμίμητο «Τι θέλετε να κάνω;» και ταυτόχρονα δήλωνε άγνοια για την ομιλία Ζελένσκι, ενώ για την κ. Νούλαντ δεν έχει πράξει τα δέοντα…

Την ίδια στιγμή θύμισε και την υπόθεση του αγωγού East Med, που ενώ όλοι τον θέλουν, οι μόνοι που αντιστρατεύονται σε αυτόν, όλος παραδόξως, είναι η Κυπριακή Δημοκρατία και η Τουρκία!

Αναφερόμενος δε στις δηλώσεις της κ. Νούλαντ και τις δικαιολογίες ότι ήταν λάθος, τόνισε ότι έμπειροι διπλωμάτες, όπως η συγκεκριμένη, δεν κάνουν τέτοια λάθη, αλλά την ίδια στιγμή με έμφαση τόνισε ότι αν ζητούμε σεβασμό από τους ξένους, πρωτίστως ΕΜΕΙΣ πρέπει να σεβαστούμε τον εαυτό μας.

Περισσότερα στο βίντεο της ανάρτησης