Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα με θέμα: «Η ακρίβεια θερίζει και κάποιοι τσακώνονται για τους υποψήφιους», ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεάδης Γεάδη, ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ακρίβεια και ο πληθωρισμός πηγάζει από πολλές λανθασμένες πολιτικές που ακολούθησε η Κύπρος από τον κορωνοϊό μέχρι σήμερα, πέρα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Λαμβάνονταν αποφάσεις, υπέδειξε, από διάφορους επιδημιολόγους χωρίς να λαμβάνονται οι δέουσες πρόνοιες και μέτρα από το Υπουργείο Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας για τους πολίτες και επιχειρήσεις.

Αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στις δεκάδες τηλεφωνήματα που δεχόμαστε ως ΕΛΑΜ καθημερινά από πολίτες για καθυστερήσεις καταβολής επιδομάτων τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες, δεν βρίσκουν το δίκαιο τους, στα Υπουργεία δεν απαντά κανείς τα τηλέφωνα, την ίδια ώρα που το κράτος δίνει πακτωλό επιδομάτων στον κάθε λογής λαθρομετανάστη.

Γνωστοποίησε παράλληλα νέα πρόταση νόμου που κατέθεσε χθες το ΕΛΑΜ για αναβολή εκποιήσεων πρώτης κατοικίας και αναφέρθηκε στις δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας στην καθημερινότητα τους επειδή δεν τα βγάζουν πέρα οικονομικά.

Σε ερώτηση για τις Προεδρικές εκλογές του 2023, ο Γεάδης Γεάδη σημείωσε ότι το ΕΛΑΜ, μακριά από τα μαγειρεία των υπολοίπων κομμάτων, αποφάσισε για αυτόνομη κάθοδο και καταλήγει οριστικά στις 29 Μαΐου (εκτός απροόπτου) σε συνεδρία της Κεντρικής του Επιτροπής, για τον υποψήφιο του, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Πρόεδρος της Παράταξης μας Χρίστος Χρίστου.

Την ίδια στιγμή, ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Μάριος Μαυρίδης, έδωσε τα εύσημα του τονίζοντας ότι οι προτάσεις του ΕΛΑΜ για την οικονομία είναι πολύ σωστές!

(όλες οι δηλώσεις στο βίντεο της ανάρτησης)