Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη μίλησε τηλεφωνικά στην ενημερωτική εκπομπή του Σίγμα, για την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε με το πέρας εκδήλωσης στη Λάρνακα από ηγετικό στέλεχος της ΕΔΕΚ, η οποία πλέον έχει καταγγελθεί στην αστυνομία και έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Όπως υπογράμμισε ο συναγωνιστής, η θρασύδειλη επίθεση του στελέχους της ΕΔΕΚ αποδεικνύει το πολιτικό ήθος και τα δημοκρατικά ιδεώδη που διέπουν το κόμμα του, ενώ παράλληλα, πίσω από την επίθεση, όπως ανέφερε, υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί, που εδώ και αρκετό καιρό με την ρητορική τους, καλλιεργούν το μίσος κατά του ΕΛΑΜ και των στελεχών του. Τέτοιες πρακτικές, όπως δήλωσε ο κ. Γεάδη, παραπέμπουν σε σκοτεινές περιόδους της πατρίδας μας, που έχουν περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Κλείνοντας, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ τόνισε ότι άλλο είναι η πολιτική και άλλο ο κανιβαλισμός της ΕΔΕΚ, που δεν πρόκειται να φιμώσει και να σταματήσει τον αγώνα του ΕΛΑΜ για τον Λαό και την Πατρίδα.