Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν σ΄αυτόν τον τόπο. Οι πολιτικάντηδες όχι μόνο απέκτησαν νέες λιμουζίνες, αλλά ”καβάτζωσαν” επιπλέον και για μετά. Αυτό θα πει προνοητικότητα του καιροσκόπου-κερδοσκόπου…

Μια 500άρα μεταχειρισμένη μερσεντές μεταφέρεται στο Προεδρικό για τη συνοδεία του Προέδρου της Δημοκρατίας, μία από τις καινούριες λιμουζίνες που αγοράστηκαν πρόσφατα μένει στο γκαράζ με σκοπό να παραδοθεί είτε στον νυν είτε τον επόμενο Πρόεδρο της (νέας) Βουλής, άλλη μία μένει αποθηκευμένη στο γκαράζ του υπουργείου Εσωτερικών και πέντε μεταχειρισμένες λιμουζίνες προορίζονται για να μεταφέρουν φιλοξενούμενους που επισκέπτονται την Κύπρο. 

Τα πιο πάνω προκύπτουν από επιστολή του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών προς τον Γενικό Ελεγκτή που κοινοποιήθηκε σε πολλούς αποδέκτες. Στην ίδια επιστολή γίνεται επίσης αναφορά για τρεις ενεργοβόρες λιμουζίνες οι οποίες χρησιμοποιούνται από κρατικούς αξιωματούχους και οι οποίες δεν πληρούν τις πρόνοιες της νομοθεσίας. Ο ίδιος ο Ελεγκτής, αναφέρει ότι επιβεβαιώθηκε η προχειρότητα της όλης διαδικασίας.    Οι μεγαλοκηφήνες της πολιτικής χαίρουν πάσης υλικής ευμάρειας ξοδεύοντας αλόγιστα τα χρήματα του κράτους, αδιαφορώντας παντελώς για την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η κοινωνία μας. Αυτοί οι αυτοχρισμένοι λαοσωτήρες που δήθεν κόπτονται να μας σώσουν, για το μόνο που έχουν έγνοια είναι η ψήφος του λαού για να παραμείνουν στην καρέκλα τους και να συνεχίσουν αβίαστα τον άσωτο βίο τους. Δυστυχώς, αυτή είναι η ζωή της ντόπιας, ”δημοκρατικής” αριστοκρατίας, της χρισμένης στον κοινοβουλευτισμό των φαβοριτισμών και της πανουργίας, ενώ ένας περήφανος λαός αργοπεθαίνει εξευτελιστικά, στα πρόθυρα του επερχόμενου εθνικού αφανισμού του. Ως εδώ, αρκετά τους ανεχτήκαμε!