Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Φιλανθρωπικό τσάι του Μετώπου Γυναικών της Ε.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), παρουσία του Προέδρου του Κινήματος, στελεχών της Κεντρικής Διεύθυνσης Οργανωτικού και του Επαρχιακού Λεμεσού. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να βοηθηθεί άμεσα ένα μικρό παιδάκι το οποίο ταλαιπωρείται από όγκο στον εγκέφαλο και την δεδομένη στιγμή έχει μεταβεί στο εξωτερικό για ιατρικούς σκοπούς.

Πρώτη τον λόγο εκ μέρους του Μετώπου Γυναικών Λεμεσού πήρε η συναγωνίστρια Μαρία Κλεάνθους, η οποία αναφέρθηκε στον ρόλο και την δράση του Μετώπου Γυναικών. Αναφέρθηκε επίσης στην σημασία τέτοιων φιλανθρωπικών εκδηλώσεων, που παρέχουν άμεση στήριξη στο παιδάκι, ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε σε μελλοντικές δράσεις του Μετώπου Γυναικών Λεμεσού.

Ακολούθως η συναγωνίστρια Μαρκέλλα Καλαποδά μίλησε για την διαχρονική δράση του Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του κινήματος, που εδώ και πολλά χρόνια έχει βοηθήσει χιλιάδες συμπατριώτες μας. Παράλληλα τόνισε πως το ΕΛΑΜ από την είσοδό του στην βουλή διαθέτει το μεγαλύτερο μέρος της κομματικής του  χορηγίας βοηθώντας τον Λαό που δεινοπαθεί.

Εν συνεχεία η συναγωνίστρια Μαρία Ευαγγέλου ανέγνωσε χαιρετισμό εκ μέρους της Προέδρου του Συνδέσμου Φίλων και Ατόμων Παιδιών με Εγκεφαλικούς Όγκους Μαρίας Σολωμού, που έχει σταθεί έμπρακτα στο πλευρό της οικογένειας του παιδιού, ενώ ευχαρίστησε το Μέτωπο Γυναικών για την προσφορά του.

Επόμενη ομιλήτρια η Μαρία Νικολάου, μια γυναίκα που έχει δώσει αγώνα ενάντια στον καρκίνο και βγήκε νικήτρια, στέλνοντας το δικό της μήνυμα ελπίδας σε όσους δίνουν αντίστοιχο αγώνα. Τόνισε πως μέγιστη σημασία έχει η πίστη στον Θεό, αλλά και η πίστη στις ίδιες τις δυνάμεις μας για να νικήσουμε τον καρκίνο.

Στη συνέχεια, η συναγωνίστρια Ελένη Γεωργίου ως η γυναίκα με τα περισσότερα χρόνια προσφοράς στο ΕΛΑΜ Λεμεσού παρέδωσε στην οικογένεια του μικρού παιδιού φάκελο με το χρηματικό ποσό που μάζεψε το Μέτωπο Γυναικών Λεμεσού, που φανερά συγκινημένοι ευχαρίστησαν το ΕΛΑΜ για την πρωτοβουλία.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στο παιδάκι, ενώ ευχήθηκε δύναμη στην οικογένεια. Επίσης τόνισε πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θα στέκεται στο πλευρό όσων έχουν πραγματική ανάγκη.