Πρωτοφανή γεγονότα συμβαίνουν στον τόπο μας… Και είναι άξιον απορίας πραγματικά, πόσο πιο χαμηλά ακόμη θα μας ρίξει αυτός που αποκαλείται διεθνώς ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο άνθρωπος είναι ανεκδιήγητος! Χριστουγεννιάτικα μηνύματα λοιπόν απηύθυναν από κοινού στα ελληνικά και τα τουρκικά οι δύο κοινοτάρχες και αχώριστοι φίλοι Ανα(ν)στασιάδης και Ακιντζί.

Τα μηνύματα βιντεοσκοπήθηκαν την περασμένη Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν διάφορα μέσα ενημέρωσης, η ιδέα ενός κοινού μηνύματος για τις γιορτές -κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά- ανήκει στο επικοινωνιακό επιτελείο του Ν. Ανα(ν)στασιάδη! Γελοιοδέστατο και απόλυτα βλακώδες για όποιον χαμαιπετή το σκέφτηκε!

Και για του λόγου το αληθές, βγήκε στη δημοσιότητα και ένα δεύτερο βίντεο στο οποίο εμείς θα σταθούμε περισσότερο, όπου κατά τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης των μηνυμάτων δεν έλειψαν και τα σαχλά γέλια καθώς ο ένας κοινοτάρχης προσπαθούσε -δήθεν μετά δυσκολίας- να μιλήσει τη γλώσσα του άλλου. Πάντως, εμείς καθώς είδαμε, ομιλούν αμφότεροι τις γλώσσες περίφημα! Θα παίρνουν και θα δίνουν τα εντατικά μαθήματα γλωσσομάθειας. Όσο περί παιδαριωδών πειραγμάτων και σατυρικής διάθεσης, να φάνε και οι όρνιθες…

Δείτε παρακάτω το τρισάθλιο βίντεο με τα παραλειπόμενα και οι περαιτέρω προβληματισμοί δικοί σας… Δεν υπάρχουν λόγια, απλά ΑΙΣΧΟΣ!