Η εμμονή της Κυβέρνησης Ανανστασιάδη στη θέση της για αποκρατικοποίηση της ΑΤΗΚ (CYTA), καθώς και άλλων κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών, παρά τις οποιεσδήποτε προεκλογικές δεσμεύσεις, μας προβληματίζει.

Δεν μπορούμε δε, να παραβλέψουμε τις διαπιστώσεις από διάφορους έγκριτους φορείς ότι ελλοχεύουν τεράστιοι Εθνικοί κίνδυνοι από ιδιωτικοποιήσεις σημαντικών οργανισμών, τους οποίους η Κυβέρνηση εγκληματικά παραγνωρίζει.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφράζει τη σφοδρή του αντίθεση στην ιδιωτικοποίηση συγκεκριμένων Ημικρατικών Οργανισμών και τονίζει ότι η Εθνική Ασφάλεια είναι εκ των ων ουκ άνευ. Πόσο μάλλον σε ένα ημικατεχομένο νησί, με τον εχθρό σε απόσταση αναπνοής να καραδοκεί με το χέρι στην σκανδάλη.

Διερωτόμαστε γιατί μετά από εύλογο χρονικό διάστημα διακυβέρνησης Νίκου Ανανστασιάδη, δεν λήφθηκαν τα οποιαδήποτε μέτρα αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης των ημικρατικών οργανισμών, για τους οποίους όλα τα πολιτικά κόμματα του σαθρού συστήματος φέρουν ευθύνη για τη σημερινή κατάντια τους, αλλά αφήνονται στη μοίρα τους. Πάγια και αδιαπραγμάτευτη θέση του Κινήματός μας είναι «όσοι μπήκαν από το παραθύρι, να φύγουν με τον ίδιο τρόπο».

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

arxio 1 47ea1