Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, αλλά και το σχετικό δημοσίευμα από την εφημερίδα Χουριέτ, όσον αφορά τα όσα συζητούνται στο Κυπριακό, δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν αδιάφορο.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κρίνεται για πολλοστή φορά κατώτερος των περιστάσεων, ενώ προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα με τις αδέξιες μέχρι τώρα πολιτικές του, έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε Εθνικά επιζήμιο και επικίνδυνο «ηγέτη».

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εμμένει στην θέση του και απαιτεί την άμεση παραίτηση του Νίκου Ανανστασιάδη από το προεδρικό αξίωμα, αφού πρώτον δεν σέβεται την λαϊκή ετυμηγορία του ιδίου του λαού, που το 2004 διατράνωσε ένα περήφανο ΟΧΙ και κατά δεύτερον οι χειρισμοί του ελλοχεύουν τεράστιους Εθνικούς κινδύνους, που στο μακροπρόθεσμο μέλλον θέτουν υπό αμφισβήτηση ακόμα και την διατήρηση του κυπριακού Ελληνισμού στις πατρογονικές του εστίες.

Τέλος, απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα πολιτικά κόμματα, να απεγκλωβιστούν επιτέλους, από τις Εθνομηδενιστικές τους πολιτικές «Ομοσπονδίας» και να χαράξουν νέα Εθνική κοινή γραμμή στο Κυπριακό, που θα διασφαλίζει τα ιστορικά μας δίκαια στην γη των πατέρων μας.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)