Συνεχίζονται οι λανθασμένοι χειρισμοί στο Κυπριακό, που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε δύσβατα μονοπάτια στο Εθνικό μας πρόβλημα, καταβαραθρώνοντας τα ιστορικά και νόμιμα δίκαια μας, αναβαθμίζοντας το ψευδοκράτος.

Η αποδοχή της τριμερούς θα είναι ακόμα ένα τραγικό ολίσθημα για την Κυπριακή Κυβέρνηση, που δεν αντιλαμβάνεται δυστυχώς ότι πρέπει επιτέλους να αλλάξει στρατηγική στο Κυπριακό, ξεφεύγοντας από το ρόλο του ικέτη.

Σε αντίθετη περίπτωση το ψευδοκράτος εμμένει στις θέσεις του για εγγυήσεις από την Τουρκία, συνεχίζει να πολιτογραφεί εποίκους και με τα δικά μας λάθη αναβαθμίζεται συνεχώς, ενώ το τραγικότερο όλων είναι ότι η κυβέρνηση με σκυμμένο το κεφάλι ενδίδει στις προκλητικές του απαιτήσεις, τρέφοντας παράλληλα τον λαό μας με ψευδαισθήσεις, περί καλού κλίματος, προόδου και συναντίληψης.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τις ανώφελες πολιτικές που ακολουθούμε στο Κυπριακό. Κανείς δεν βρίσκει το δίκαιο του με ικεσίες και λυκοφιλίες, γι αυτό πρέπει να ορθώσουμε ανάστημα και να διεκδικήσουμε.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)