Αυτή είναι οι συμπατριώτες του κ. Ανανστασιάδη, όπως αρέσκεται να τους αποκαλεί στις διάφορες ομιλίες του. Είναι με αυτούς που μετά μανίας ο κοινοτάρχης της Κυπριακής Δημοκρατίας ζητά επανένωση και ειρηνική συμβίωση, μέσα από μία λύση ομοσπονδίας.

Για να δείξουν την βαθιά εκτίμηση και το κλίμα αλληλοσεβασμού, αλληλοκατανόησης και θέλησης για ειρηνική συμβίωση η κατοχική αστυνομία προέβη σε σύλληψη ενός 70χρονου συμπατριώτη μας από το Λιοπέτρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας συνελήφθη το μεσημέρι από τις κατοχικές αρχές κοντά στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, πλησίον της γραμμής αντιπαράταξης, όταν πήγε με τον αδελφό του να δουν ένα χωράφι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 16.30 το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας ότι γύρω στις 11.50 σήμερα το μεσημέρι, 70χρονος από το Λιοπέτρι ενώ βρισκόταν μαζί με τον αδελφό του 64χρόνων σε αγροτική περιοχή του Αγίου Νικολάου, πλησίον της γραμμής αντιπαράταξης συνελήφθη από τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής και οδηγήθηκε στα κατεχόμενα.

Όπως πληροφόρησε την Αστυνομία της Δημοκρατίας η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, ο 70χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον “δικαστηρίου”.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν μεταβεί στην περιοχή για να δουν ένα χωράφι.

Δεν καταλαβαίνει τίποτα πραγματικά το ψευδοκράτος και η Τουρκία. Μετά τις συνεχείς προκλήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ, τώρα εισέρχονται εντός των ελευθέρων περιοχών και συλλαμβάνουν αθώους πολίτες!

Ακόμα μία υπόθεση που θα θαφτεί και θα γίνει γαργάρα από το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου, μην δυσαρεστήσουμε τα αδέλφια μας.

ΑΙΣΧΟΣ κύριοι κυβερνώντες. Είστε αξιοθρήνητοι …