Στην Κύπρο του 2014 οι αξίες και τα ιδανικά του Ελληνισμού, μετατράπηκαν σε ένα ατέλειωτο κατήφορο παρακμής και μιζέριας! Στόχος της καθοδηγούμενης μάζας είναι μόνο η καλοπέραση κι ο υλισμός. Τα παράξενα έγιναν φυσιολογικά, η προστυχιά έχει επιβιώσει και η νέα τάξη πραγμάτων είναι εντός των πυλών! Δεν την θέλουμε την “Ευρώπη” σας, ούτε τον πολυπολιτισμό σας!!

40 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή, η πλειοψηφία των συμπατριωτών μας έχει ξεχάσει τη σκλαβωμένη μας χώρα και αυτή την ώρα συνεχίζει να ζει στην καθημερινότητα της σαν όλες τις άλλες μέρες! Ευτυχώς, ένα κομμάτι της νεολαίας μας συνεχίζει να μην ξεχνά και να αγωνίζεται! Ευτυχώς οι λεβέντες με τα μαύρα είναι και πάλι στο δρόμο για να φωνάξουν ότι δεν δέχονται το ξεπούλημα της πατρίδος μας!

Όταν κάποιος βλέπει τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες, η σκέψη του τον παραπέμπει σε κάτι σκοτεινό που συνήθως φανερώνει φόβο ή ανησυχία! Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό ισχύει, γιατί όλα στον αγώνα μας έχουν σκοπό και λόγο. Όποιος έχει κλέψει από το δημόσιο ή είναι συνένοχος στο ξεπούλημα της Εθνικής μας κυριαρχίας δεν πρέπει μόνο να φοβάται! Πρέπει να είναι ήδη έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες!

Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα, έγραψε κάποτε ο Ευγένιος Ο’ Νηλ. Μπορεί το πένθος να ταίριαζε στην Ηλέκτρα αλλά για εμάς το να πενθείς για κάτι που ο εχθρός σου έκλεψε, λεηλάτησε και δολοφόνησε τότε ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ γίνεται καθήκον! Όπως καθήκον είναι να μάχεσαι και να πολεμάς για να επανακτήσεις ότι έχασες και να εκδικηθείς! Είναι ευρύτερα γνωστό ότι το πένθος έχει χρώμα μαύρο! Δεν πενθούμε μόνο για τους νεκρούς μας όμως. Πενθούμε για τις αλύτρωτες πατρίδες του Ελληνισμού. Την Κωνσταντινούπολη, την Μικρά Ασία, τον Πόντο την Μακεδονία, Την Κύπρο μας!

Μαύρο είναι και το χρώμα που δίνουμε εμείς στη δικαίωση και την ΝΕΜΕΣΗ. Η στιγμή που όλοι οι υπεύθυνοι της κατάντιας του Ελληνισμού θα πληρώσουν τότε θα είναι για αυτούς μαύρη. Είναι πάγια μας θέση το ότι οι κλέφτες πρέπει να πληρώσουν, να φυλακιστούν και να δημευτεί η περιουσία τους! Να εφαρμοστούν δηλαδή οι νόμοι αυτού του σάπιου πολιτικού κατεστημένου!

Τελειώνοντας, το μαύρο είναι χρώμα επιβλητικό! Όντας Έλληνες Εθνικιστές έχουμε καθήκον να είμαστε δυναμικοί, πειθαρχημένοι και έτοιμοι για θυσίες! Χωρίς Πίστη και πυγμή δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτε. Να μας περιμένετε ακόμα ποιο δυναμικούς γιατί ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ να συγκρουστούμε μαζί σας!.

«Με ακλόνητη πίστη στην Ιδεολογία μας, απόλυτα αφοσιωμένοι στα δίκαια του Έθνους μας δίνουμε τον Αγώνα μας για μια νέα Ελλάδα.»

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λίνος Παπαγιάνης

Ε.Ο. Αμμοχώστου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)