Η κατοχική Τουρκία με μαεστρία, μέσω των εποίκων της στα κατεχόμενα αυτή την φορά, διοχετεύει λαθρομετανάστες στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, μέσω κυκλωμάτων που έστησαν οι έποικοι – κουβαλητοί της Τουρκίας, πέρα από όλους τους άλλους τρόπους που χρησιμοποιεί.

Η αποκάλυψη σήμερα στην Επιτροπή Δημογραφικού και Μεταναστευτικού της βουλής της οποίας προεδρεύει ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Επιτροπής, ανέφερε παράλληλα ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, υπάρχει αύξηση τόσο του αριθμού των εποίκων στις κατεχόμενες μας περιοχές, όσο και του αριθμού των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στις ελεύθερες περιοχές από την πράσινη γραμμή.

Ο Λίνος Παπαγιάννης υπογράμμισε με νόημα ότι εξαντλούνται τα περιθώρια για τη νέα κυβέρνηση ώστε να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά το όλο πρόβλημα. Προειδοποίησε επίσης πως την επόμενη φορά που θα προσκληθούν Υπουργοί ή Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων και δεν παραστούν στην συνεδρία της Επιτροπής, τότε όλα τα μέλη, οι βουλευτές των κομμάτων που συμμετέχουν στην Επιτροπή, θα προχωρήσουν σε διαμαρτυρία έξω από τα Υπουργεία!

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημογραφικού και Μεταναστευτικού της βουλής Λίνος Παπαγιάννης, αποκάλυψε ότι ο Φορέας για την Αντιμετώπιση του Δημογραφικού έχει να συνεδριάσει 3 χρόνια! Υπήρχε μάλιστα προγραμματισμένη συνεδρία την περασμένη Πέμπτη η οποία δεν πραγματοποιήθηκε…

Καλείται ο νέος Υπουργός Εργασίας που προεδρεύει αυτού του Φορέα να επιληφθεί άμεσα του θέματος!

Ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Λίνος Παπαγιάννης κάκισε την νοοτροπία, το ένα Υπουργείο να παραπέμπει και να μεταθέτει συνεχώς τις ευθύνες στο άλλο, τόσο για το Δημογραφικό όσο και για το Μεταναστευτικό. Αυτό συμβαίνει με τη νέα κυβέρνηση, συνέβαινε και με την προηγούμενη, είπε…

Όλες οι δηλώσεις Λίνου Παπαγιάννη στο πρώτο βίντεο της ανάρτησης πιο πάνω

Στο πιο κάτω βίντεο οι απαντήσεις Λίνου Παπαγιάννη στις ερωτήσεις δημοσιογράφων για την σημερινή συνεδρίαση:

Στοιχεία, αριθμούς και λεπτομέρειες από τα συμπεράσματα της χθεσινής συνεδρίασης της αρμόδιας Επιτροπής, ο βουλευτής μας έδωσε σήμερα στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Ομέγα. Παρακολουθήστε τι είπε στο πιο κάτω βίντεο: