Σύμφωνα με δημοσκόπηση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ “Οκτώ στους δέκα πολίτες βρίσκουν δικαιολογημένες τις όποιες ανησυχίες εκφράζονται από οργανωμένα σύνολα ή φορείς σε σχέση με το μάθημα” της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης…

Αυτά τα ποσοστά επιβεβαιώνουν πλήρως την επιμονή του ΕΛΑΜ ώστε να δημοσιοποιηθεί με κάθε λεπτομέρεια από τον μοναδικό αρμόδιο φορέα, το Υπουργείο Παιδείας, η σχολική «ύλη» και τα «υπό αμφισβήτηση» εγχειρίδια.

Ο μόνος τρόπος κατευνασμού της δικαιολογημένης αντίδρασης των πολιτών είναι να απαντηθεί επίσημα το ερώτημα:

– Ποια από όλα όσα καταγράφονται στις κατευθυντήριες γραμμές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας θα βρίσκονται στα σχολικά βιβλία και ποια όχι; (πολλά εκ των οποίων ανεπίτρεπτα και αρρωστημένα). 

Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εκ μέρους του αρμόδιου Υπουργείου θα οδηγήσει σε δικαιολογημένες ξεχωριστές ερμηνείες, ανησυχίες και σοβαρές αντιδράσεις!…

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) συνεχίζει τον αγώνα του για προάσπιση θεσμών και αξιών, ένωσε την φωνή του από την πρώτη στιγμή με τις ανησυχίες των πολιτών, θα παρακολουθεί τις εξελίξεις, θα ασκεί κριτική και αναλόγως θα πράττει. Θα σταθεί εμπόδιο σε οτιδήποτε ανώμαλο θα βλάψει τη νέα γενιά και τον θεσμό της οικογένειας!  

Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας!