Το πλιάτσικο των περιουσιών στα κατεχόμενα, οι «πολιτογραφήσεις» εποίκων, οι δηλώσεις του Μουσταφά ότι περπάτησαν τον δρόμο που έδειξε ο αρχισφαγέας του Ελληνισμού, ο Κεμάλ Ατατούρκ, είναι αρκετά για να επαναφέρουν στην πραγματικότητα όσους πιστεύουν σε έντιμους (;) συμβιβασμούς.

Με μη ρεαλιστικές προτάσεις στηριγμένες σε ανέφικτα και ανεφάρμοστα μοντέλα τύπου Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας δεν μπορεί να εξευρεθεί βιώσιμη λύση στο Κυπριακό, γι’ αυτό επιβάλλεται μια πραγματική νέα στρατηγική στο Κυπριακό, με στόχο την απελευθέρωση.

Γραφείο Τύπου
Εκλογικού Επιτελείου
Χρίστου Χρίστου
Υποψηφίου ΠτΔ

Η Κυβέρνηση και το Εθνικό Συμβούλιο θα πρέπει να αφυπνιστούν

Στις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις έρχονται να προστεθούν και τα όσα δημοσιεύονται σήμερα σχετικά με τις ενέργειες του ψευδοκράτους για παραχώρηση κλεμμένων περιουσιών αλλά και παραχωρήσεις υπηκοοτήτων, συνθέτουν τους σχεδιασμούς της τουρκικής πλευράς.

Από την άλλη το Εθνικό Συμβούλιο από την μέρα του ναυαγίου στην Ελβετία, μέχρι την τελευταία συνεδρία του, ασχολήθηκε μόνο με το τι διαμείφθηκε στις συνομιλίες.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει καταθέσει την δική του πρόταση για ανάσχεση των τουρκικών σχεδιασμών από τις 17 Αυγούστου χωρίς να έχει λάβει καμία απάντηση, ενώ να θυμίσουμε εξέφρασε έντονα την απαρέσκεια του για την άρνηση να συζητήσουν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)