”Αγανακτισμένος πολίτης επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας ToΤhemaOnline και κάλεσε τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομο Προδρόμου, σε δημόσια αντιπαράθεση.”

Συγκεκριμένα φωτιά πήρε το facebook με comments πολιτών μετά την δήλωση του κ. Προδρόμου το περασμένο Σάββατο 26/9, όπου δημοσίευσε η ιστοσελίδα μας με τίτλο «ΔΗΣΥ: Μειώνουμε την ανεργία και φέρνουμε την ανάπτυξη στον τόπο».

Οι αντιδράσεις των πολιτών που βιώνουν την οικονομική εξαθλίωση ήταν έντονες, αφού όπως φαίνεται θεώρησαν άστοχους τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για μείωση της ανεργίας.

Ανάμεσα στα πολλά καυστικά σχόλια ήταν και του Αντώνη Δημητρίου λέγοντας:

«Κύριε Προδρόμου δέχεστε αλλαγή μισθού; να δούμε αν θα το πείτε μειώθηκε η ανεργία. Αγαπητοί φίλοι αναφέρω δημόσια παίρνω €350 τον μήνα.  Κύριε Προδρόμου θα μου πείτε είναι καλύτερο από το 0 αλλά εγώ απαντώ με 350 ζεις στην Κύπρο; Αν το δείτε κύριε Προδρόμου απαντήστε στο inbox mou».

O Αντώνης Δημητρίου μίλησε στην ιστοσελίδα εξηγώντας μας την οικονομική του κατάσταση. Όπως μας δήλωσε ίδιος είναι παντρεμένος και εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία φύλαξης γύρω στις τέσσερις φορές την βδομάδα με μισθό €350 τον μήνα.

«Όσον αφορά την οικονομική μου κατάσταση είναι όντως τραγική. Καλούμαι να πληρωθώ μέχρι τις 23 του επόμενου μήνα για τον προηγούμενο. Με αυτά τα λεφτά πληρώνω τηλέφωνα, ίντερνετ, νερό, ρεύμα. Τι μου μένει για προσωπικά έξοδα;

Ας το δει ο κύριος Προδρόμου ύστερα να πανηγυρίζει. Τον καλώ σε δημόσιο διάλογο να δει τον λαό και όχι την ολιγαρχία» κατέληξε.

Δείτε μερικά σχόλια για τον Προδρόμου

 

Τάσος Χριστοδούλου