Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Πολιτικής Άμυνας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Παράταξης μας Χρίστος Χρίστου, συνοδευόμενος από τον συνταγματάρχη εα Άντη Λοϊζου, σύμβουλο του σε θέματα άμυνας και ασφάλειας.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ είχε συνάντηση με την Διοικήτρια της Πολιτικής Άμυνας κα Μαρία Παπά και στελέχη του επιτελείου της.

Ο κ. Χρίστου έτυχε ενημέρωσης για την αποστολή, τις δραστηριότητες και γενικά για την λειτουργία του σώματος. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία του κόμματος μας ξεναγήθηκε και σε ένα από τα καταφύγια που σκοπό έχουν την προφύλαξη του άμαχου πληθυσμού ή γενικότερα του πληθυσμού σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) έχουμε στενή συνεργασία με την Πολιτική Άμυνα και η ομάδα πυρόσβεσης του κόμματος μας συνεργάστηκε μαζί με άντρες του σώματος σε πολλές πυρκαγιές, όπως στην κοιλάδα Σολέας, στην ορεινή Λάρνακα, Λεμεσό και εκατοντάδες άλλες περιπτώσεις και τοποθεσίες.

Ο Πρόεδρος μας Χρίστος Χρίστου υπογράμμισε προς την Διοικήτρια της Π.Α. ότι η Παράταξη μας βρίσκεται στο πλευρό τους για όποια ανάγκη παρουσιαστεί και η κα Μαύρου τον ευχαρίστησε γιατί όσες φορές είχε ανάγκη η υπηρεσία, το ΕΛΑΜ ανταποκρίθηκε και ανταποκρίνεται άμεσα.

Ο Χρίστος Χρίστου διαπίστωσε και επανέλαβε πως οι περισσότερες υπηρεσίες του κράτους αντιμετωπίζουν προβλήματα στελέχωσης, μέσων και σύγχρονων υλικών, τα οποία επιβάλλεται να διατεθούν άμεσα, αφού προτεραιότητα όλων μας πρέπει να είναι η ασφάλεια των πολιτών.