Το βράδυ της Τετάρτης 20/03/2019, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των έξι υποψηφίων ευρωβουλευτών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), για τους κατοίκους της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο Πρόεδρος του Μετώπου Νεολαίας Λίνος Χατζηγεωργίου, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, κάλεσε στο βήμα τον επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας, Λίνο Παπαγιάννη.

Ο Βουλευτής Αμμοχώστου του Κινήματος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ανήθικο πόλεμο που δέχεται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα από ολόκληρο το κομματικό σύστημα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε τους βασικούς άξονες γύρω από τους οποίους το ΕΛΑΜ θα αγωνιστεί, με όραμα μια ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών και των Λαών.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Κινήματος παρουσίασε και τους έξι υποψήφιους Ευρωβουλευτές, οι οποίοι ανέβηκαν στο βήμα, και ανέλυσαν τις θέσεις του Κινήματος εν όψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών.

Οι συναγωνιστές έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο Κυπριακό, το οποίο από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει τεθεί ακόμη στις ορθές του βάσεις, που είναι πρόβλημα παράνομης εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής.

Επιπρόσθετα, τονίστηκε ότι το ΕΛΑΜ θα αγωνιστεί στο πλευρό των υπόλοιπων εθνικιστικών και πατριωτικών κινημάτων, για να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία των γραφειοκρατών των Βρυξελλών και να αποκτήσουν και πάλι τα κράτη – μέλη την Εθνική τους ανεξαρτησία.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Κινήματος υπογράμμισαν πως αποτελεί επιτακτική ανάγκη η διαφύλαξη των χριστιανικών παραδόσεων μας, καθώς οι λαοί κινδυνεύουν να χάσουν την εθνική και θρησκευτική τους ταυτότητα, με τα σάπια και «προοδευτικά» νομοθετήματα που προωθούν από τις Βρυξέλλες.

Μάριος Βασιλείου, Α’ Αντιπρόεδρος ΕΛΑΜ
Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛΑΜ
Μαρία Ιεροδιακόνου, Στέλεχος Επαρχιακής Επιτροπής Λαρνακας
Γιώργος Νικολάου, Στέλεχος Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού
Γιώργος Σολομωνίδης, Επιχειρηματίας
Παναγιώτης Τοφινής, Στέλεχος Επαρχιακής Επιτροπής Αμμοχώστου

Τελευταίος ομιλητής, ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου, ο οποίος απάντησε σε όσους καθημερινά ρίχνουν τόνους λάσπης κατά του Κινήματός μας, οι οποίοι προσπαθώντας να καλύψουν το σκάνδαλο του Συνεργατισμού, επιτίθενται με τόση λύσσα εναντίον του ΕΛΑΜ, όντας πανικοβλημένοι από την πιθανότητα κατάληψης της έδρας από το Εθνικιστικό Κίνημα. Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως από τις 26 Μαΐου, με την εκλογή ευρωβουλευτή από το ΕΛΑΜ, η Κύπρος για πρώτη φορά θα αποκτήσει ένα ευρωβουλευτή ο οποίος θα δίνει καθημερινά αγώνες για τον λαό και την πατρίδα μας στις Βρυξέλλες, όντας μέλος μιας ισχυρής πατριωτικής και εθνικιστικής ευρωομάδας.

Σε μια Ευρώπη που οι λαοί αφυπνίζονται και στρέφονται πλέον προς τα Πατριωτικά – Εθνικιστικά Κινήματα, αναζητώντας ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον, η Κύπρος καλείται να κάνει τη δική της αλλαγή, εκλέγοντας για πρώτη φορά Εθνικιστή Ευρωβουλευτή.

Η Ευρώπη αλλάζει και η Κύπρος μαζί!