Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δια του παρόντος Δελτίου Τύπου, θα ήθελε όχι μόνο να συγχαρεί αλλά και να επικροτήσει την χθεσινή απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, όπως αρθεί η ασυλία του βουλευτή της ΕΔΕΚ, Φειδία Σαρίκα.

Άλλωστε πάγια απαίτηση του Κινήματος μας είναι να καθίσει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και όχι να πληρώνει ο απλός λαός για τα «καμώματα» και την ασυδοσία των μεγάλων. Ζητήσαμε ευθύς εξαρχής, να υπάρξει πάταξη της διαφθοράς και αυτό είναι ένα πρώτο βήμα.

Ελπίζουμε όμως να μην μείνουν μέχρι εδώ οι ενέργειες, αλλά να προχωρήσουν φτάνοντας μέχρι την τιμωρία όλων όσων ευθύνονται για την σημερινή οικονομική κατάντια και εξαθλίωση του λαού μας.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει σαν θέση αρχής την απαίτηση να γίνει λογιστικός έλεγχος, να καταδειχθούν οι ένοχοι για την σημερινή κατάντια, να παγοποιηθούν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί εως ότου αποφανθεί το δικαστήριο και να δημευθεί η περιουσία τους προς όφελος του Λαού, όλων όσων εμπλέκονται.

Ας ελπίσουμε αυτή η απόφαση να αποτελέσει την απαρχή για κάθαρση και να αρχίσουν να βγαίνουν οι σκονισμένες υποθέσεις από τα ντουλάπια…

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)